شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این که دفاع مقدس بدون روحانیت معنا ندارد، گفت: اگر حضور روحانیت در جنگ تحمیلی نبود؛ ایران اسلامی تجزیه می‌شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر محسن رضایی، در همایش بزرگداشت شهدای روحانی خطه زاگرس که در سالن همایش­های دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد، با اشاره به جانفشانی­های شهدای هشت سال دفاع مقدس، اظهار داشت: روحانیت در دفاع مقدس نقش بی­نظیری داشته است و نمی توان از جنگ سخن گفت و نامی از روحانیت ذکر نکرد.

وی با ابراز این که دفاع مقدس بدون روحانیت معنا ندارد، افزود: اگر حضور روحانیت در جنگ نبود، به یقین ایران اسلامی تجزیه می‌شد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به دسیسه­های گوناگون دشمنان انقلاب اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: دشمنان به جنگ هشت ساله امید بسته بودند که کمر مردم انقلابی ایران را بشکنند، اما به خواست خداوند متعال، توطئه­ها و نقشه­های آنها نقش بر آب شد.

 

* تفاوت هشت سال جنگ تحمیلی ایران با دیگر جنگ­ها

رضایی با بیان این که به برکت رهبری امام خمینی(ره) و حضور پررنگ روحانیت در جنگ، ذره­ای از خاک کشور به اشغال درنیامد، ادامه داد: بنا به گواه تاریخ، ایران در برهه­های مختلف همانند گلوله برفی بود که مناطق بسیاری از آن جدا شدند و به کشورهای بیگانه پیوستند، اما در جنگ تحمیلی این اتفاق روی نداد و استقلال کشور حفظ گشت.

وی با اذعان به این که عده­ای در آغاز جنگ به رهبری بنی­صدر خائن اجازه حضور مردم در پیکار را نمی­دادند، عنوان گفت: در روزی از روزهای آغازین جنگ که با مقام معظم رهبری قصد بازدید از جبهه­ها را داشتیم، بنی­صدر در تماسی با ارتش دستور داد که هواپیمای باامنیت فالکون را به ما ندهند و به عوض آن هواپیمایی بسیار قدیمی به ما دادند که در نیمه راه جهت­نمای این هواپیما و در ادامه بی­سیم آن نیز خراب شد که پس از یک دور زدن در خلیج فارس و گم کردن مسیر، با پایان پذیرفتن سوخت آن، در اصفهان فرود آمد.

 

* پیروزی­های پس از خلع بنی­صدر شروع شد

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که پس از خلع بنی­صدر و به روی آمدن اشخاصی مانند شهید صیاد شیرازی در ارتش، پیروزی­های مداوم نیروهای ما نیز آغاز شد، اظهار داشت: اگر شعارهای الله اکبر و شعائر اسلامی و حضور روحانیت نبود، اکنون نامی از ایران نیز وجود نداشت.

رضایی، بازسازی و بازیابی قدرت از دست رفته را از ثمره های جنگ دانست و بیان کرد: همه قدرت­ کنونی نظامی کشور مانند موشک­های دوربرد دو هزار کیلومتری از برکات جنگ است.

وی با بیان این که تدبیر و دوراندیشی امام راحل موجب پیشرفت کشور در عرصه­های گوناگون شد، افزود: نیروهای انقلابی در ایران تهدیدهای موجود جنگ را به فرصت تبدیل کردند.

 

* تهدیدها را به فرصت­ها تبدیل کنیم

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: اگر در برهه کنونی تاریخ، دشمنان رویایی نویی را با ما شروع کردند و تلاش می­کنند تا کشورهای حامی کشور مانند لبنان و سوریه را اشغال کند و یا تهدیدهای اقتصادی برای نظام جمهوری اسلامی ایجاد کرده است، می­توان این تهدیدها را تبدیل به فرصت نمود و به سلامت از این موج نیز عبور کرد.

 

* باید تحریم­ناپذیر شویم

رضایی، القاء نارضایتی مردم از نظام را از دیگر دسیسه­های دشمن عنوان و بیان کرد: باید در کشور فضایی را به وجود آوریم که تحریم­ناپذیر شویم. در ایجاد این فضای انقلابی، تنها می­توان از شهدای جنگ و جانفشانی­های آنها درس آموخت تا در مرحله بعدی این الگوها را در کشور اجرایی نمود.

وی، نقش روحانیت در برون­رفت از تهدیدهای نظام را بسیار خطیر دانسته و تأکید کرد: اکنون، زمان حساسی است که روحانیت باید نقش فعالی در کشور داشته باشند و فضا را برای شکوفا شدن استعدادها آماده سازند.

 

* سرنوشت سوریه سرنوشت، بیداری اسلامی است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که سرنوشت سوریه، سرنوشت بیداری اسلامی است، بیان داشت: دشمنان بر این باورند که با براندازی دولت سوریه می­توانند موج بیداری اسلامی در کشورهای گوناگون را خاموش کنند و این حرکت آغازی برای دیگر کشورهای بیداری اسلامی باشد.

رضایی با ابراز این که باید برای بار دیگر مردم انقلابی ایران از امتحان الهی خویش سربلند بیرون آیند، ابراز داشت: بیرون آمدن از خودتحریمی برخی از سوءاستفاده­گران، نخستین گامی است که مردم باید در دفاع از آرمان­های انقلاب بردارند و در گام بعد ارزش­های اسلامی و انقلابی را احیا کنند که حضور پررنگ روحانیت در جامعه را می­طلبد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha