به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام جواد اسماعیلنیا با اشاره به ضرورت تولید علم و نوآوری در علوم دینی، گفت: معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در همین راستا برنامههای دانشبنیان و کارشناسانهای را در ترویج فرهنگ پژوهشی و تشویق طلاب و اساتید به نوآوریهای علمی در دستور کار دارد.
مدیر ساماندهی امور پژوهشی حوزههای علمیه خواهران، شرکت فعال در جشنواره "علامه حلی" ویژه طلاب با کمتر از 31 سال سن و جشنواره "بانوی کرامت" ویژه طلابی که شرایط حضور جشنواره علامه حلی را ندارند با هدف ایجاد رقابت علمی در حوزههای علمیه را از جمله این برنامههای دانشبنیان ذکر کرد.
وی با اشاره به تخصیص اعتبار پژوهشی برای ترویج فرهنگ کتاب و مقالهنویسی در 15 استان کشور در سال گذشته، اضافه کرد: این کار با هدف تربیت طلاب مستعد در عرصه پژوهش انجام شد و امیدواریم مدیریتهای استانی حوزههای علمیه خواهران حداکثر تلاش خود را برای استفاده بهینه از این اعتبارات به کار ببرند.
حجتالاسلام اسماعیلنیا حضور بانوان و موفقیت آنان در بخش پایاننامه سطح دو در جشنواره علامه حلی را تحسینبرانگیز دانست و گفت: حوزههای علمیه خواهران در بخش کتاب و مقالات نیز باید تلاش بیشتری به کار گیرند تا در این دو عرصه نیز شاهد موفقیت بیشتر طلاب باشیم.
وی با اشاره به اینکه تعداد بانوان شرکتکننده مقطع سطح سه در جشنواره علامه حلی حدود یکدهم تعداد طلاب مقطع سطح دو است، افزود: مهمترین علت این امر کم بودن تعداد مدارس علمیه خواهران سطح سه است که امیدواریم با توسعه و تاسیس مراکز آموزش عالی سطح سه در استانهای مختلف در تمام استانها ضمن بهرهمندی طلاب سطح دو از این مراکز و تربیت نیروی انسانی متخصص، شاهد افزایش چشمگیر طلاب مقطع سطح سه در جشنواره علامه حلی باشیم.
اسماعیل نیا با اشاره به برگزاری جشنواره استانی علامه حلی در استانهای تهران، اصفهان و خراسان در سالهای اخیر گفت: برگزاری این جشنوارهها سبب استقبال شکوفا شدن بیش از پیش استعدادهای در این استانها شد.
براساس اعلام روابطعمومی حوزه های خواهران، وی خاطرنشان کرد: در صورتی که استانهای دیگر نیز مقدمات کار را فراهم کنند، مرکز از برگزاری جشنواره علامه حلی در این استانها استقبال می کنیم.