وي پايبندي به دين، سخاوت و ادب را سه عنصر محبوبيت انسان نزد خدا و مردم برشمرد و ابراز داشت: پايبندي به دين آنقدر مهم است كه حتي انسان های بيگانه با دين و یا آدمهاي خلافكار به فرد ديندار اعتماد ميكنند و اموال خود را نزد او ميسپارند.
این استاد حوزه، با استناد به حديثی از امام صادق (ع)،رياست طلبي را بزرگترين آفت دين دانست و خاطر نشان كرد: بر اساس آیات قرآن کریم، آنچه سبب محرومیت انسان از مواهب سرای آخرت میشود، ریاست طلبی ، تكبر و خود برتربيني می باشد(تِلْكَ الدَّارُ الْأخِرَه نَجْعَلَها لِلْذینَ لا یُریدُونَ عُلُوّا فِى الْأرْضِ وَ لا فَساداً، آيه 83 سوره مباركه قصص)
وي با بيان اين كه در برتریجویی، استکبار، استعلا و فساد همه گناهان جمع است، تصریح کرد: عدم اراده برتری جویی در زمین، میتواند منشأ حرکتهای تهذیبی و معنوی بین خود و خدا باشد.
حجت الاسلام و المسلمين فرحزاد ،زندگي مرحوم آيت الله بروجردي و امام خميني (ره) را مصاديق عمل به آيه شريفه مذكور دانست و گفت: رعایت ادب و مراعات حقوق دیگران از جمله مواردی است که به راحتی میتواند قدرت فردی را افزایش دهد.
* ادب، مكتب انبياء و اولياء الهي است
اين استاد اخلاق حوزه با بیان اینکه ادب، مكتب انبياء و اولياء الهي است،ابرازداشت: ادب روايت درمان همه درد هاست؛ اگر يك سرو گردن خود را پايين بياوري در مقابل توقع و گلايه از بين ميرود و آرامش و راحتي بدست ميآيد.