شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 302601
۲۱ دی ۱۳۹۱ - ۰۳:۴۳

یکی از اساتید حوزه ریاست طلبی را بزرگترین آفت دین ذکر و گفت: عدم اراده برتری جویی در زمین، می‌تواند منشأ حرکت‌های تهذیبی و معنوی فراوانی باشد.

 به گزارش خبرگزاري حوزه از مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد، در جلسه اخلاق اداري مركز مديريت حوزه علميه خراسان با اشاره به آيه 31سوره آل عمران اظهارداشت: بر اساس حديثي كه از امام صادق (عليه السلام) در توضیح این  آيه آمده است، كسى كه مى خواهد بداند خدا او را دوست دارد يا نه، بايد از فرمان خداوند اطاعت کرده و از اهل بيت (عليهم السلام) پيروى نمايد  چرا که  علامت دوستى خداوند متعال هم اين دو امر است.

وي پايبندي به دين، سخاوت و ادب را سه عنصر محبوبيت انسان نزد خدا و مردم برشمرد و ابراز داشت: پايبندي به دين آنقدر مهم است كه حتي انسان های بيگانه با دين و یا آدم‌هاي خلافكار به  فرد ديندار اعتماد مي‌كنند و اموال خود را نزد او مي‌سپارند.

این استاد حوزه، با استناد به حديثی از امام صادق (ع)،رياست طلبي را بزرگترين آفت دين دانست و خاطر نشان كرد: بر اساس آیات قرآن کریم، آنچه سبب محرومیت انسان از مواهب سرای آخرت می‏شود، ریاست طلبی ، تكبر و خود برتربيني می باشد(تِلْكَ الدَّارُ الْأخِرَه نَجْعَلَها لِلْذینَ لا یُریدُونَ عُلُوّا فِى الْأرْضِ وَ لا فَساداً، آيه 83 سوره مباركه قصص)

وي با بيان اين كه در برتری‏جویی، استکبار، استعلا و فساد همه گناهان جمع است، تصریح کرد: عدم اراده برتری جویی در زمین، می‌تواند منشأ حرکت‌های تهذیبی و معنوی بین خود و خدا باشد.

حجت الاسلام و المسلمين فرحزاد ،زندگي مرحوم آيت الله بروجردي و امام خميني (ره)‌ را مصاديق عمل به آيه شريفه مذكور دانست و گفت: رعایت ادب و مراعات حقوق دیگران از جمله مواردی است که به راحتی می‌تواند قدرت فردی را افزایش دهد.

* ادب، مكتب انبياء و اولياء الهي است

اين استاد اخلاق حوزه با بیان اینکه ادب، مكتب انبياء و اولياء الهي است،ابرازداشت: ادب روايت درمان همه درد هاست؛ اگر يك سرو گردن خود را پايين بياوري در مقابل توقع و گلايه از بين مي‌رود و آرامش و راحتي بدست مي‌آيد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha