حجت الاسلام والمسلمین ارجمندی در گفتوگو با خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه با تشریح ابعاد شخصیتی عالم فقید آیتالله فارغ دزفولی اظهار داشت: یکی از برجستهترین ابعاد شخصیتی این عالم وارسته زهد و تقوای ایشان بود به طوری که این مهم در سراسر زندگی ایشان به راحتی قابل مشاهده بود.
وی ادامه داد: آیتالله دزفولی از جمله روحانیونی بودند که هم در دوران قبل و هم بعد از انقلاب جهت ترویج مکتب اسلام تلاشهای بیوقفهای نموده و در این راستا از مجاهدان علیه رژیم پهلوی و از یاران دیرین امام خمینی (ره) به حساب میآمدند.
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان البرز ادامه داد: آنچه بیش از همه در ابعاد شخصیتی این عالم فقید برجسته بود خدمات عامالمنفعه و اجتماعی ایشان میباشد؛ ایشان علاوه بر ساخت حوزههای علمیه در ساخت مکانهای عمومی از جمله بیمارستانها، مساجد، کتابخانه و ... اهتمام فراوانی داشتند به طور مثال زینبیة کرج که یکی از معروفترین مکانهای مذهبی استان البرز ميباشد از یادگاران این عالم ربانی است.
وی تصریح کرد: آیتالله دزفولی در زمان انقلاب از همراهان امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله خامنهای بود به طوری که در زمانهایی که مقام معظم رهبری در دوران جوانی خود به مبارزه با رژیم پهلوی میپرداختند با آیتالله دزفولی رابطه نزدیک داشته و بارها از ایشان برای سخنرانی در کرج دعوت کرده بود.
حجت الاسلام و المسلمین ارجمندی ادامه داد: آیت الله دزفولی بعد از انقلاب نیز در استان البرز ماندگار شد و با ساخت مسجد بزرگ صاحبالزمان کرج سالها امامت جماعت این مسجد را عهدهدار بود؛ ایشان پناهگاه و مرجع بسیاری از دردمندان جوانان و طلاب بودند. در زمینه رسیدگی به فقرا و نیازمندان از هیچ خدمتی دریغ نمیکرد.
وی با بیان این مطلب که ایشان از بسیاری از علماء و مراجع همچون حضرت امام(ره) و آیتاللهالعظمی مکارم اجازه داشتند تا در کرج وجوهات مردم را دریافت کنند تصریح کرد: ایشان با اختیار تام این بزرگواران مسئول دریافت وجوهات و هزینه آنها در گسترش دین اسلام بودند.
وی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه طلاب جوان باید از بزرگان دینی خود الگو بگیرند خاطرنشان ساخت: متاسفانه در سالهای آخر عمر این عالم ربانی که به خاطر کهولت سن و بیماری کمتر در ملاء عام حضور مییافتند مسئولین و بسیاری از طلاب از حضور ایشان غافل شده و از ایشان سرکشی نمیکردند درصورتیکه ما باید قدر چنین افرادی را دانسته و در زمان حیاتشان از آنها سرکشی و عیادت نماییم.