خبرگزاری حوزه/ جدیدترین شماره مجله مکتب اسلام منتشر شد.
در پنجاه و سومین سال انتشار ششصد و سیامین شماره از این نشریه، مخاطب با مجموعهای از مباحث متنوع، جذاب و خواندنی از مطالب معارفی، آموزشی، تربیتی و آموزنده روبرو میشود که گسترهای خوب و تنوعی قابل توجه را شامل میگردد.
مطالب این شماره را میتوان با عناوینی چون مناظره امیرمؤمنان(ع) در مورد رویت خدا، صلح در نهج البلاغه، بانگ بیداری، حضرت یوسف(ع) قهرمان بهترین داستانها، راهبردهای پرورش شخصیت در کودکان، شیعیان خوجه اثنی عشری، آشنایی با فرایند انتقال خون، از گشوه و کنار مطبوعات مشاهده کرد.
ضمن اینکه در انتها نیز نامه مدیر حوزه علمیه قم به آقای مهندس ضرغامی در مورد نقش آفرینی زننده و سخیف بازیگر نقش روحانی در سریال ماه رمضانی تلویزیون آمده است.
در بخش سخن ماه این شماره از مجله که در مطلع آن آمده، مهدی پیشوایی در متنی با عنوان «طلیعه یک حرکت فرهنگی ارزنده» ضمن اشارههایی به وضعیت موجود در حوزه لوازم التحریر، اقلام نوشتاری و فرهنگی کودکان و نوجوانان، با اشاره به اقدام برخی نهادها در تولید این نرم افزارها با استفاده از نمادهای فرهنگی بوی و دینی مینویسد:
خوشبختانه امسال در آستانه بازگشایی مدارس، تعدادی از تولیدکنندگان داخلی اینگونه لوازم، اقدام به تولید اینگونه محصولات، با عکس شخصیتهای ملی، مذهبی، نقش و نگارها و نمادهای ملی کردهاند تا جایگزین لوازم مزین به اشکال خارجی باشد و این طلیعه یک حرکت فرهنگی ارزنده محسوب میشود.
در مطلب دیگری به قلم آیت الله سبحانی با عنوان مناظره امیرمؤمنان(ع) در مورد رویت خدا، این موضوع با استاند به منابع تاریخی و با تحلیلی متقن در حوزه کلامی، مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.
مجله مکتب اسلام به صاحب امتیازی موسسه تعلیماتی و تحقیقاتی امام صادق(ع) و همچنین مدیرمسئولی فرج الله فرج اللهی منتشر شده است.
این مجله که گویا و جویای تلاشهای جمعیِ گروهی از نخبگان و فضلای روشنفکر حوزه بوده و هست که تلاش می کردند و میکنند تا مخاطبان خویش را در «مکتب اسلام» پرورش دهند و از این رهاورد، مخاطبانی گردآورده اند که دل در گرو معارف ناب اسلامی و شیعی دارند و در فضای رسانهای و مطبوعاتی امروز، که به ارزش و اهمیت این حیطه واقفند، دست به کاری درخور، بایسته و شایسته زده و استمراربخش حرکتی شده اند که بیش از نیم قرن از شروع مبارک آن می گذرد.
مکتب اسلام بهراستی و درستی، یک محفل خاطره انگیز و جاودانه و رشک برانگیز است.
از نگارش و چیدمان مطالب گرفته تا شور و شوقی که در تک تک مراحل نشر آن جریده به چشم میخورد و صدالبته تیراژ غبطه برانگیز و تکرارناشدنی 120هزار نسخهای آن روزگار که حالا دیگر جزء آرزوهای محال نشریات امروزی است.
علاقمندان «مکتب اسلام» میتوانند برای تهیه این مجله، با شماره تلفن 2901280 0253 تماس حاصل نمایند.