شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

مجله نگاه، با رویکردی مبتکرانه، در ارایه مجله‌ای علمی و اطلاع‌رسانی، به سه زبان، گامی ارزشمند در ارایه، اثری تألیفی و موثر، با قابیلت‌ها و زمینه های پیشرفت بیشتر در حوزه پژوهش‌گری طلاب علوم دینی، برداشته که جا دارد، مورد توجه و تفقد همه اهل نظر و خاصه حوزویان عزیز قرار گیرد.

 خبرگزاری حوزه/ دو فصلنامه علمی- اطلاع‌رسانی نگاه، مجله‌ای با سه زبان، محصول مدرسه علمیه شهیدین است.

این نشریه که به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی منتشر می‌شود، در اولین شماره اش با عناوینی همچون الف لام در صرف و نحو، چیستی دلالت، بررسی توثیق جمیع مشایخ نجاشی، حفیظة الشعب، آشنایی با یک کتاب و رجعت «Al-rajah» بر روی جلد و سرمقاله ای به قلم مدیرمسئول و سخن سردبیر در مطلع آن منتشر شده است.

«نگاه» مجله ای است که مطالب آن به قلم طلاب مدرسه شهیدین، برای ترغیب و تشویق آنها به امر پژوهش منتشر می‌شود.

دغدغه مسئولان امر انتشار این مجله در راستای انگیزه بخشی به طلاب جوان برای ارتقای سطح علمی- پژوهشی آنهاست.

این نشریه به همت معاونت پژوهش حوزه علمیه و با صاحب امتیازی مدرسه شهیدین و مدیرمسئولی مدیریت مدرسه و سردبیری مهدی خیاط زاده منتشر می‌شود.

مقاله «الف لام در صرف و نحو» که اولین نوشتار این شماره است، تلاش کرده به مهم‌ترین مباحث مربوط به این واژه بپردازد و به شرح و تحلیلی پژوهش محور در این خصوص مبادرت ورزد.

مقاله دوم که با عنوان «چیستی دلالت» به رشته تحریر در آمده به این پرسش‌ها پاسخگویی شده است:

آیا تعریف کننده دلالت فهمنده این مفهوم است یا سازنده آن؟ آیا دلالت نوعی فهم و ادراک است یا حالتی برای شیء یا اینکه پای گزینه سومی در میان است؟ رابطه میان دلالت با عناوینی هم چون حکایت و التفات چیست؟ آیا مرحله انتاج در عملیات فکر نوعی دلالت است؟

در مقاله بعدی با عنوان «بررسی توثیق جمیع مشایخ نجاشی» ادله اثبات وثاقت جمیع مشایخ نجاشی بررسی شده است.

«آشنایی با یک کتاب» عنوان نوشتار بعدی این کتاب است.

کتاب شریف الکافی در این نوشتار مورد اشاره قرارگرفت و ضمن بیان روایتی از آن به شرح و تبیین موجز و فشرده آن پرداخته شده است.

در ادامه نیز متن‌های عربی و انگلیسی،این مجله به چاپ رسیده است.

مجله نگاه با رویکردی مبتکرانه در ارایه مجله‌ای علمی و اطلاع رسانی به سه زبان گامی ارزشمند در ارائه یک اثر تألیفی موثر و با قابیلتها و زمینه های پیشرفت بیشتر و بهتر در حوزه پژوهش‌گری طلاب علوم دینی برداشته که جا دارد مورد توجه و تفقد همه اهل نظر و خاصه، حوزویان عزیز قرارگیرد.

علاقمندان می توانند جهت تماس با مجله دریافت این شماره از جمله و یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02537738881 تماس حاصل نمایند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha