به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی امروز در هشتمین «جشنواره قرآنی» حوزههای علمیه خواهران که در مجتمع فرهنگی نرجس خاتون قم برگزارشد، خطاب به فعالان قرآنی اظهارداشت: این جشنوارهها محلی باری شناخت ظرف وجودی هر فرد است، وقتی که در این مسابقات و جشنوارهها جایگاه خود را پیدا کردید، تازه راه برای شما آغاز میشود باید از این نور استفاده کنید و خود را به درجات بالای معرفت و قرآن برسانید.
مدیر حوزه های علمیه خواهران گفت: حوزه علمیه خواهران با 65 هزار طلبه شاغل به تحصیل و هفتاد هزار فارغ تحصیل و هزاران وبلاگ نویس ظرفیت بسیاری را ایجاد کرده است که همه آنها به برکت انقلاب و نظام اسلامی و توجهات حضرت ولیعصر(عج) است پس باید در این عرصه کوشید و خود را برای دفاع حریم اسلام و انقلاب و اهلبیت(ع) آماده کرد.
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با بیان این که خداوند در جایجای قرآن بندگانش را به سبقت و سرعت گرفتن در مسابقه نیکیها، سوق داده است افزود: در این مسابقه یک نفر برنده نیست، بلکه همه انسانها میتوانند برنده باشند و به همین خاطر بخل و حسد در این مسابقه جایی ندارد.
وی ادامه داد: هر انسانی به اندازه ظرفی که خداوند برایش در نظر گرفته است، باید تلاش کند و آن ظرفیتها را کامل نماید، هر پیامبری به اندازه خود در ازای وظیفهای که داشت تلاش کرد و ما نیز باید در این راستا در جایگاه طلبگی به وظایف خود به نحو احسن عمل کنیم.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی گفت: انسان باید در مرحله ابتدایی رذایل اخلاقی از خود دور کرده و در مرحله بعد خود را به فضایل بیاراید و سپس به آنها جلوه داده و به سمت کمال معنوی حرکت کند که همه آنها در گروه توجه به قرآن و اهلبیت(ع) میسر خواهد شد.
وی با بیان این که در روایات تاکید شده برای درک شب و سوره قدر در خلقت حضرت زهرا(س) تفکر کنیم بیان داشت: پیامبر(ص) در روایت شریف ثقلین همه بندگان را به رعایت حق قرآن و اهلبیت(ع) برای رسیدن به سعادت توصیه کردند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران گفت: در طول تاریخ هر کسی که سعی کرد قرآن را از اهلبیت(ع) جدا کند بزرگترین ظلم را به خود کرد، زیرا این دو هیچ گاه از هم جدا نخواهند شد و هر کسی که به بهانه قرآن با اهلبیت(ع) مقابله کرد از قرآن دور شد.
حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی افزود: متاسفانه این افراد سعی کردند با توجیهات قرآنی بین مسلمانان و اهلبیت(ع) جدایی بیاندازند، ولی غافل از این که این دو هیچگاه از هم جدا نخواهند شد؛ غفلت از یکی از آنها جدایی از هر دو است.
وی با اشاره به دشمنی ها با امامت علی (ع) بیان داشت: به شدت کوشیدند تا با جمعآوری همه روایات مانع این کار شوند،حتی روات حدیث را نیز تهدید کردند که هیچگونه روایتی از پیامبر(ص) نقل نشود تا مردم در گمراهی بمانند.
استاد حوزه علمیه با بیان این که دلسوزی که حضرت زهرا(س) برای امت اسلام داشتندبه حمایت از امام زمان خود برخواستند ادامه داد: سکوت حضرت علی(ع) نیز برای حفظ منزلت قرآن بود، ایشان پس از رسولالله(ص) شش ماه در منزل نشستند تا قرآن را به تمامه کتابت کنند تا از گزند بدخواهان حفظ شود.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی با ذکر این مطلب که شب قدر ظرف زمانی برای امام زمان(عج) است گفت: حضرت در آن شب جلوس دارند و ملائک به محضر ایشان میرسند و حضرت زهرا(س) نیز ظرف حقیقی امام زمان(عج)و همه امامان است.
وی با بیان این که باید محققین به مباحث مشترک میان شب و قدر و حضرت زهرا(س) و اهلبیت(ع) نظری دوباره بیاندازند افزود: به همین دلیل است که عنوان میکنیم اگر کسی با قرآن مانوس شد به امام زمان(عج) نزدیک شده و هر کسی که از قرآن فاصله گرفت از امام زمان(عج) فاصله گرفته است و میان این دو هیچ تفاوتی وجود ندارد.