شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
آیت‌الله بوشهری

مدیر حوزه های علمیه خواستار توجه به نقش محوری مساجد و حوزه‌های علمیه در برنامه‌ریزی‌های کلان کشور شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله  سید هاشم حسینی‌بوشهری عصر امروز در دیدار اعضای شورای عالی استان‌ها  که در دفتر مدیر حوزه های علمیه برگزارشد،به تبیین اهمیت و جایگاه این شورا در تصمیم‌گیری های کلان کشور و باید و نباید‌های پیش روی این شورا پرداخت.

وی با بیان این‌که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، انتظارات از داخل و خارج به وجود آمد اظهارداشت: مردم می‌خواستند ببینند که انقلاب، چه الگویی برای آبادانی و پیشرفت مادی و معنوی کشور  ارائه خواهد کرد.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه با بیان این که انقلاب ما از بعثت نبوی و غدیر خم و عاشورای حسینی نشات گرفته بود گفت: به خوبی به این انتظارات مردم پاسخ داد و با رهبری‌ حضرت امام (ره) ومقام معظم رهبری و در صحنه بودن مردم بسیاری از مشکلات از پیش روی برداشته شد.

مدیر حوزه‌های علمیه، رسالت یک حکومت دینی را توجه به ابعاد مادی و معنوی جامعه دانست و افزود: وقتی به آیات و روایات توجه می‌کنیم، می‌بینیم که یک حکومت دینی باید به هر دو بعد زندگی مادی و معنوی مردم کار داشته باشد و دین مقدس اسلام برای هر دو جنبه زندگی مردم برنامه دارد؛ شوراها نیز بر تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌های خود به این دو بعد باید توجه کافی داشته باشند.

آیت‌الله حسینی بوشهری در تبیین فلسفه وجود این شوراها در کشور گفت: اولین فلسفه وجودی شوراها، این است که تصدی دولت در کارها و عرصه‌های مدیریت کاهش یابد و کشور به سوی توسعه و ترقی گام بردارد؛ چرا که شورای عالی استان‌ها با اشراف و اطلاع‌ کافی برای توسعه کشور برنامه‌ریزی می‌کند.

وی افزود: شوراها مردمی‌ترین نهاد در کشور هستند، ولی متاسفانه بعضی از مسئولین همکاری لازم را با این شوراها که برخواسته از متن مردم می‌باشند، ندارند که باید این رویه اصلاح شود.

امام جمعه قم، در تشریح بایدها و نبایدهای شوراها بیان داشت: از جمله بایدهای شوراها ، عمل به وظایف قانونی خود استمرار بخشیدن به ارتباط با مردم  و دادن گزارش به آنها، توجه به معماری اسلامی و دینی و ملی می‌باشد که توجه به این بایدها در رشد و تعالی شوراها و خدمت‌رسانی به مردم نقش ویژه‌ای دارد.

آیت‌الله حسینی‌بوشهری محوریت مساجد و حوزه‌های علمیه را در برنامه‌ریزی‌های کلان شوراها خواستار شد و گفت: نباید از نقش محوری مساجد و حوزه‌های علمیه غافل شد، چرا که مسجد در صدر اسلام مامن و جایگاه حل همه مشکلات حکومت اسلامی بوده است، لذا باید به مساجد توجه ویژه داشت و با حضور در این مساجد و دادن گزارش به مردم شوراها را استحکام بخشید.

معاون جامعه مدرسین در پایان خالص کردن نیت برای خدمت‌رسانی به مردم را مهم ارزیابی کرد و افزود: با نگاه به  آیات و روایات، جایگاه خدمت‌رسانی به مردم و گره‌گشایی از آنان به خوبی روشن می‌شود که خدای متعال چه پاداش‌هایی را برای کسی که بر مردم گره‌گشایی می‌کند در نظر گرفته است و اعضای شورای عالی استان‌ها باید شکر گذار این نعمت الهی باشند که خدا در اختیار آنها قرار داده است و از این موقعیت در راه خدمت به مردم و نشر معارف اهل‌بیت‌(ع) نهایت استفاده را ببرند.

خاطرنشان می‌شود در این  دیدار مهندس چمران رییس شورای عالی استان‌ها را دومین مجلس کشور دانست و با تاکید بر این‌که اسلام و تعالیم حیات‌بخش او تنها راه نجات و رهایی از مشکلات است خاطرنشان کرد: به تناسب جمعیت کشور 75 نفر در این شورای عضو هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha