به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین سعیدی در این نشست ضمن گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها گفت: کسانی که با وقت و مال و جان خود در مسیر نشر علم و آموزش در جامعه تلاش میکنند، خدمتی ماندگار و ارزشمند است.
وی حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها را میزانی برای فهمیدن رضایت و یا نارضایتی خداوند معرفی کرد و گفت: کسانی که در مسیر پرورش و آموزش گام بر میدارند، کاری انجام میدهند که حضرت زهرا سلامالله علیها از آن خوشنود است.
حجتالاسلام والمسلمین سعیدی با بیان این که وقتی این میزان در اختیار ماست، همه میتوانند هر لحظه و هر جایی جایگاه خود را نسبت به همراهی با اهلبیت علیهمالسلام بفهمند، خاطرنشان ساخت: باب خیر همواره در پیش روی انسان باز نیست؛ از این رو باید قدر فرصتهایی که برای ما وجود دارد را بدانیم و حداکثر بهره را ببریم.
وی با بیان این که حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها بر ما منت گذاشت و در پوشش زیارت حضرت رضا علیهالسلام از مدینه به ایران آمدند گفت:در پی این مهاجرت، اسراری نهفته بود که این شهر به جایگاهی برسد که در جهان مطرح باشد.
امام جمعه قم با استناد به روایات معصومین(ع)، قم را حرم اهلبیت علیهمالسلام معرفی کرد و گفت: بر اساس این روایات، کوچه و پس کوچههای این شهر نیز حرم اهلبیت علیهمالسلام است؛ خیرین مدرسه ساز باید بدانند که در حرم اهلبیت علیهمالسلام مدرسه ساختهاند.
وی خاطرنشان ساخت: شاید نتیجه این عمل در دنیا خیلی نمود نداشته باشد، ولی در آخرت نمود خواهد داشت؛ چراکه دنیا ظرفیت نمود یافتن آثار این اقدام ارزشمند را ندارد.
حجتالاسلام والمسلمین سعیدی در پایان افزود: امروز در جامعهای قرار داریم که بر مبنای تعالیم ناب اسلامی بنا نهاده شده است و در شهری هستیم که عش آله محمد صلی الله علیه و آله است؛ این نعمت بزرگ را قدردان باشیم.
همچنین در ابتدای این دیدار، سید ناصر اعلایی، مدیر عامل مجمع خیرین مدرسهساز قم ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای این مجمع، اظهار داشت: شازدهمین جشنواره در اول خردادماه به پاس قدردانی از کسانی که در این عرصه احساس وظیفه کردند، برگزار میگردد.
انتهای پیام// 15/ 313