به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی، صبح امروز، در دومین روز همایش "تربیت اسلامی و فضای مجازی، چالشها و راهکارها" در مجتمع فرهنگی یاوران حضرت مهدی(عج) جمکران، به تبیین ضرورت حضور روحانیون به عنوان کارشناسان دین در عرصههای تربیتی و تصمیمگیریهای نظام پرداخت.
وی با اشاره به این که انقلاب اسلامی فرصتی بود که خدای متعال به حوزههای علمیه داد تا مردم به رهبری امام(ره) و به برکت خون پاک شهدا، دین مبین اسلام را در جامعه احیا کند، ابراز داشت: ما باید تلاش کنیم که نظام اسلامی بتواند با کمک حوزههای علمیه دستورات اسلام را در جامعه پیاده کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان این که نباید نقش و ماموریت اصلی جمهوری اسلامی در پیاده سازی احکام الهی در جامعه را نادیده بگیریم، تصریح کرد: محدودیت حضور روحانیت در مراکز تصمیمگیری به حذف تدریجی و آرام اسلام از روابط جامعه میانجامد و کم کم به سمت سکولاریسم پیش خواهد رفت.
مدیر حوزه های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: مدیران دلسوز نظام و حوزه باید به دنبال این مسئله باشند که کارشناسان دینی در مراکز تصمیمگیری نظام حضور داشته باشند، ولی متاسفانه در بسیاری از موارد این حضور کمرنگ بوده و یا کمتاثیر.
وی با تاکید بر این که حوزه علمیه هیچگاه کاری به جریانهای سیاسی نداشته است، یادآور شد: حوزه علمیه متولی دین داری جامعه است، لذا باید ضرورت حضور کارشناسان و علمای دین را در جایگاه تصمیمگری نظام اسلامی باور کنیم و این مسئله برای مردم و مسئولان به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی تصریح کرد: علما و کارشناسان دین باید در مقام نظریهپردازی و مشاوره دهنده به مدیران ارشد نظام، همواره در تصمیم گیری ها مشارکت داشته باشند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: امروزه قریب به 65 هزار طلبه خواهر در 406 واحد آموزشی و حدود 70 هزار فارغالتحصیل داریم و در نظام آموزشی خواهران که نظام مقاطع است، مقاطع اول و دوم متناسب با ظرفیتهای آموزش و پرورش است و مقطع سوم و چهارم متناسب با ظرفیتهای پژوهشی و نظریهپردازی است.
عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به حضور فعال طلاب خواهر در عرصه مجازی، گفت: حضور بانوان طلبه در فضای مجازی بسیار موثر بوده است؛ به گونهای که 2 هزار 300 طلبه خواهر به زودی به چهار هزار نفر خواهد رسید، از طریق پورتال جامع مرکز مدیریت حوزه های خواهران، در فضای مجازی به تبلیغ معارف اسلام می پردازند.
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی افزود: ما معتقدیم باید تفاوت جنسیتی در محتوای آموزش و پرورش وجود داشته باشد و در کنار این رویکرد جنسیتی، باید به رویکرد خانواده گرایانه نیز توجه شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تعاملات حوزه و آموزش و پرورش باید قانونی باشد؛ به گونه ای که هم در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و هم به یک فرهنگ عمومی در آموزش و پرورش تبدیل شود.
.