به گزارش خبرگزاری حوزه این مرجع تقلید در دیدار تعدادی از فعالان فرهنگی و سیاسی از آمریکا، روسیه و برخی از کشورهای اروپایی با بیان این که دین مبین اسلام برای مقابله با تعدی دشمنان دستورات و برنامه های مشخص توأم با رعایت مسائل اخلاقی دارد، اظهارداشتند: قرآن کریم صراحتاً می گوید اگر کسی به شما تعدی کرد نسبت به وی می توانید مجازات کنید ولی نمی توان به دیگری حتی حیوانات و درختان هیچ گونه اذیت و آزاری وارد کرد.
ایشان با تأکید بر این که هیچ عالم مسلمانی در دنیا تردید ندارد که استفاده از سلاح های کشتار جمعی جایز نیست تصریح کردند: این که برخی خیال می کنند که مسلمانان و یا کشوری مثل ایران در فکر استفاده از بمب های اتمی و شیمیایی هستند فکر باطلی است چرا که سلاح های کشتار جمعی که غیر نظامیان را می کشد با دستورات و اصول اسلامی سازگار نیست و آن ها را زیرپا می گذارد.
معظم له با اشاره به آثار مخرب باقیمانده از حمله آمریکا به هیروشیما و ناکازاکی پس از گذشت سالها افزودند: هیچ انسان با انصافی اجازه نمی دهد بشر اقدامی را صورت دهد که آثار زیانبار آن تا قرن ها باقی بماند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه در اسلام تمام موضوعات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و نظامی با اخلاق گره خورده است، اظهار داشتند: اخلاق در همه موضوعات خط قرمز است و در اسلام همه مسائل از جمله جنگ از آن نباید عدول کرد.
ایشان به وظیفه خطیر فعالان فرهنگی و سیاسی در کشورهای مختلف دنیا در ایجاد صلح و دوستی و اتحاد در بین کشورهای مختلف اشاره کرده و فرمودند: متأسفانه امروزه در دنیایی زندگی می کنیم که عوامل جدایی و نزاع در آن فراوان شده است و ما هر یک به سهم خود وظیفه داریم برای برپایی عدالت و صلح در دنیا تلاش کنیم.
معظم له موضوع تخریب چهره ایران در رسانه های استکباری و غربی را یادآور شدند و گفتند: شما به عنوان فعالان سیاسی و فرهنگی آنچه را از محیط ایران به وضوح می بینید برای دیگران نیز بازگو کنید و آنرا منعکس نمایید تا بی اساس بودن تبلیغات اسلام ستیزی و ایران ستیزی رسانه های غربی روشن شود و پیام اسلام را به گوش همگان برسانید تا یک واقع بینی در آنها ایجاد و اختلاف ها کم گردد
مبلغان مناطق سنی نشین وحدت را به صورت عملی اجرا کنند
حضرت آیتالله مکارم شیرازی در دیدار مبلغان مناطق محروم و سنی نشین کشور مربوط به انجمن تعاون اسلامی، نیز با تسلیت به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و تبریک اعیاد شعبانیه، گفتند: برنامههایی که مبلغان مناطق محروم در پیش گرفتهاند بسیار حائز اهمیت و حیاتی است.
ایشان با اشاره به معانی حیات و ممات در قرآن، حیات معنوی را مهمترین حیات دانست و ابراز کردند: طبق آیات قرآن انذار مردم حیات معنوی است.
معظم له با اشاره به آیه «وَ مَنْ أَحْیاها فَکأَنَّما اَحیا النَّاسَ جمیعاً»، اظهار کردند: تمام کسانی که در راه تبلیغ مردم حرکت میکنند احیا کننده بوده و مردم را به سوی حیات معنوی دعوت میکنند.
ایشان با اشاره به اهمیت تبلیغ در مناطق سنی نشین، فرمودند: مبلغانی که در چنین مناطقی مشغول تبلیغ هستند مرزداران مکتب اهل بیت(ع) محسوب میشوند.
حضرت آیتالله مکارم شیرازی با بیان اینکه سرنوشت انسانها در ایام جوانی رقم میخورد، افزودند: مبلغان میتوانند به بهترین شکل روی جوانان برنامه ریزی کنند و اسباب هدایت بیشتر آنها را فراهم آورند.
ایشان دعوت به وحدت را یکی از امتیازات بزرگ مبلغان مناطق سنی نشین خواندند و ابراز کردند: شما با جمع کردن پیروان دو مکتب در زیر یک سقف و یک نماز جماعت توانستهاید وحدت را به صورت عملی اجرا کنید.
معظم له ادامه دادند: اگر این برنامهها برای بزرگان نیز اجرا شود تحولی در جهان اسلام به وجود میآید.
ایشان با اشاره به این روایت که پرونده انسانها پس از مرگ بسته می شود اظهار کردند: تنها کسانی که علمی از خود به جا گذاشته باشند که دیگران از آن نفع ببرند، کسانی که صدقه جاریهای از خود به یادگار گذاشته و کسانی که فرزند صالحی تربیت کردهاند پرونده آنها باز است و برایشان حسنه نوشته میشود.
حضرت آیتالله مکارم شیرازی با تأکید بر اینکه کار شما مبلغان هر سه مورد را در بر میگیرد، بیان داشتند: باید قدر نعمت الهی احیا، تعلیم و تربیت جوانان و نوجوانان که نصیب شما شده را بدانید و به خوبی از آن استفاده کنید.
ایشان با بیان اینکه سعی کنید کار شما توسعه کمی و کیفی پیدا کند، ابراز کردند: این اقدامات یکی از ذخائر یومالقیامه شما است؛ سعی کنید افرادی را به این برنامهها دعوت کنید تا انشاءالله موج برنامههای تعاون اسلامی در مسأله تعلیم و تربیت همه جای کشور را گرفته و در بیرون از کشور نیز توسعه یاید.