شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 334366
۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷
ماه رمضان

یکی از اساتید حوزه علمیه تبریز گفت: ماه رمضان ماه غفلت زدایی است و اولین کاری که انسان در آغاز ماه رمضان می تواند انجام دهد جبران کوتاهی و قصورات گذشته است.

حجت الاسلام والمسلمین عالی، یکی از اساتید حوزه علمیه تبریز، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تبریز، با بیان اینکه ماه رمضان فرصت تقویت صبر و استقامت در انسان است، اظهار داشت: انسان می تواند با تمرین، تمام خلقیات خود را تغییر دهد و بعثت انبیا نیز با همین هدف بود.

وی با اشاره به اینکه عبادت بدون کمال بی فایده است، گفت: ماه رمضان بهترین فرصت است تا انسان زمینه رشد معنوی و اخذ و تحصیل مکارم اخلاق را در خود فراهم کند.

حجت الاسلام والمسلمین عالی تاکید کرد: عبادت، یکی از ابزار رسیدن به کمال عبادت است، اما در کنار عبادت، اگر مکارم اخلاق و ارزش های اخلاقی در انسان بوجود نیاید این عبادت بی معناست.

این استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه ماه رمضان ماه غفلت زدایی است، اظهار داشت: اولین کاری که انسان در آغاز ماه رمضان می تواند انجام دهد این است که کوتاهی و قصورات گذشته خود را جبران کند.

حجت الاسلام والمسلمین عالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت اقامه نماز در مساجد گفت: روزه داران سعی کنند نمازهای خود را اول وقت در مساجد اقامه کنند و این مساله می تواند یکی از مهم ترین برنامه های معنوی در ماه رمضان باشد.

وی ابراز داشت: هر عمل خیری عبادت است، اما نماز معراج مومن است و بهترین عبادت با خداوند است.

این استاد حوزه علمیه انس با قرآن را از دیگر برنامه های معنوی ماه رمضان دانست و عنوان کرد: خواندن یک آیه در ماه رمضان برابر با ختم کل قرآن کریم است و این باید مقدمه ای باشد تا در ماه های آینده برنامه تلاوت روزانه قرآن داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین عالی در پایان تاکید کرد: انسان بعد از ماه مبارک رمضان باید از اعمال و اعضا و جوارح خود محافظت کند، بعد از پایان ماه رمضان باید تحول و نورانیتی در انسان ایجاد شود.

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha