به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین نجاح طائي، در بازديد از غرفه انتشارات دفتر حضرت آيتالله صافي گلپايگاني در نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم، اظهار كرد: طلاب حوزههای قم و نجف اشرف باید بر روی معرفتالله و معرفت ائمه(ع)، خاصه امام زمان(عج) کار کنند و وظیفه شناسترین طلبه، طلبهای است که بر روی بحثهای معرفتی کار کرده باشد و بتواند شبهاتي كه درباره ولي عصر (عج) مطرح ميشود را مستند و مستدل پاسخگو دهد.
وی با اشاره به روايتي از امام صادق (ع) در ارتباط با بهترين فرايض، گفت: برترین فریضه برای انسان معرفت پروردگار، معرفت رسول و پس از آن معرفت امام عصر(عج) است.
مدرس حوزه علميه نجف اشرف به حساسيتهاي خاص و شبهاتي كه در زمينه مهدويت وجود دارد، اشاره كرد و گفت: نميشود به هر كتابي در زمينه مهدويت اعتماد كرد، ولي توصيه ميشود محققان و پژوهشگران در زمينه مهدويت به کتابهای مرجعي مانند الحجه کافی، غیبت نعمانی، غیبت طوسی، کمالالدین و منتخبالاثر مراجعه كنند.
حجت الاسلام والمسلمین طائي با اشاره به معرفت اسمی امام زمان(عج) كه در كتاب منتخبالاثر آمده است، گفت: حضرت آيتالله صافي گلپايگاني در زمينه جمع آوري احاديث مهدوي بسيار تلاش كرده و براي هر روايت از چندين سند بهره برده است به عنوان مثال بیش از 200 حدیث گردآوری کرده که در آن ذكر شده است امام زمان(عج) از فرزندان امام علی (ع) است. سپس احادیث فراواني آوردهاند که امام زمان(عج) از فرزندان حضرت زهرا(س) است، اینها برای خارج کردن کسانی که مصلح واقعی نیستند، قید میشود. زيرا در روایت آمده که امام زمان(عج) فرزند امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) است.
وي با تاكيد براينكه بيش از 200 حدیث در منتخبالاثر به نسبت امام زمان (عج) با امام حسين (ع) اشاره شده است، گفت: در اين احاديث آمده كه امام زمان (عج) نهمين فرزند امام حسين (ع) است، با اين حديث زيد به عنوان جانشين ولايت خارج ميشود.
اين محقق و پژوهشگر با تاكيد بر اين كه مطالعه و تحقيق در زمينه مهدويت يك ضرورت است، گفت: گروه های معاند براي نشان دادن چهره خشن از اسلام، دست به اقدامات وحشيانه ميزنند تا در جوامع اسلامی اختلاف بیاندازند، در اين زمينه از هيچ اقدامي كوتاهي نميكنند تا جايي كه برای دستیابی به این هدف، دست به جعل حدیث هم میزنند.
حجت الاسلام والمسلمین طائي بر مطالعه کتاب منتخبالاثر تاكيد كرد و افزود: براي ترويج فرهنگ و معارف صحيح مهدوي باید كتاب منتخبالاثر در حوزهها تدریس شود تا بتوانيم طلابي مهدي باور و مهديشناس تربيت كنيم.
انتهاي پيام