حجت الاسلام مهدي بابايي، مدير سايت تخصصي حضرت رقيه(س)در گفتگو با خبرگزاري «حوزه» در اصفهان پيرامون شهادت حضرت رقيه سلام الله عليها گفت: ايشان شخصيت بسيار والايي بودند كه از كربلا تا شام و تا هنگام شهادتشان تمامي مصائب را درك كرده و شباهت بسيار زيادي به مادرشان حضرت زهرا سلام الله عليها دارند.
وي افزود: ازجمله شباهت هاي ايشان با حضرت زهرا سلام الله عليها، شبانه غسل و كفن كردن ايشان،تازيانه خوردن، گريه كردن بر پدر بزرگوارشان و دست به پهلو بودنشان مي باشد.
اين پژوهشگر حوزوی، با اشاره به اينكه عده اي درصدد هستند تا وجود حضرت رقيه سلام الله عليها را رد كنند، اظهار داشت: اين افراد صرفا با توجه به كينه اي كه از اهل بيت(ع) دارند سعي مي كنند وجود ايشان را نفي كنند اما به لطف امام حسين عليه السلام به اهداف خود نخواهند رسيد.
وي درپاسخ به منكران حضرت رقيه سلام الله عليها خاطر نشان كرد: آن زمان به دليل اينكه معرفت و محبت نسبت به اهل بيت عليهم السلام كم بود،نبايد انتظار داشته باشيم كه همه وقايع را ثبت و ضبط كنند همچنين كتابت در عصر ائمه اطهار به وفور موجود نبوده است.
حجت الاسلام بابايي افزود: در آن دوره كاتبان و تاريخ نويسان به جزئيات نمي پرداختند و همچنين دشمني و كينه نسبت به ائمه هدي، باعث مي شد مردم در حال تقيه باشند و مسائل خاص را عنوان نكنند.
اين نويسنده به مسئله زيارت مسيحيان و اهل تسنن محضر حضرت رقيه سلام الله عليها پرداخت و گفت: در سال هاي اخير شاهد اين هستيم كه بسياري از سني ها و مسيحيان به زيارت ايشان رفته اند و به حاجات خود رسيده اند.
وي در پايان متذكر شد:كتاب هاي فراواني به شخصيت فرزند امام حسين عليه السلام به صورت تخصصي پرداخته و پيرامون اثبات ايشان در تاريخ بحث كرده اند که از جمله آنها می توان به "ريحانه كربلا اثر عبدالحسين نيشابوري "، "حضرت رقيه سلام الله عليها نوشته آيت الله فلسفي"، "رقيه سلام الله عليها تاليف آيت الله طبسي" و "ستاره درخشان شام نوشته آيت الله رباني خلخالي" اشاره کرد .