سه‌شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۷
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با امام جمعه قم دیدار کردند

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام و امام جمعه قم دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، در این دیدار که ظهر امروز در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) صورت پذیرفت، حشمت‌الله فلاحت پیشه به بررسی برخی از مهم‌ترین برنامه‌های کمسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی پرداخت و اظهار داشت: موضوع زائران اربعین در دستور کار کمسیون امنیت ملی مجلس قرارگرفته است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارتباط دینی و معنوی مؤمنان ایرانی، عراقی، افغانی و پاکستانی را یک زنجیره طلایی توصیف کرد و ابراز داشت: اگر فقط بخواهیم آثار اقتصادی این زنجیره را موردبررسی قرار دهیم 6 میلیارد دلار حداقل برداشت اقتصادی ایران اسلامی در این زنجیره طلایی است.

فلاحت پیشه به برخی از شایعه‌پراکنی‌های دشمن در ارتباط ملت ایران و عراق اشاره کرد و عنوان داشت: فعالیت دشمن در این حوزه برای تحت تأثیر قرار دادن همین 6 میلیارد دلار حاصل از این زنجیره طلایی است تا شرایط بر ایران اسلامی سخت‌تر شود.

انتهای پیام// ۱۵/ ۳۱۳

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha