شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
دکتر حاجی ده آبادی

حوزه/ خیر خواهی مسلمین نسبت به یکدیگر از مهمترین تاکیدات آموزه های دینی است؛ امیدواریم بتوانیم ضمن تبیین آسیب ها و مشکلات، در مسیر رشد و تعالی این مجموعه قدم های مستحکم تری بردایم.

به گزارش خبرگزاری«حوزه» دکتر حاجی ده آبادی پیش از ظهر امروز در مراسم تقدیر از برگزیدگان پژوهشی مجتمع آموزش عالی علوم انسانی، گفت: معاونت پژوهش ستاد مرکزی جامعة المصطفی از جمله معاونت های موفق در گره گشایی موثر از مشکلات مجموعه ها است.

وی در ادامه به حدیثی از اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در رابطه با ضرورت آسیب شناسی اشاره نمود و ابراز داشت: راه ترقی و پیشرفت در حوزه های مختلف فعالیتی، منوط به ورود به عرصه آسیب شناسی هاست.

رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی با بیان این که موضوعات مربوط به عملکردها، باید شناسایی و انسان ها در حوزه فردی، به دنبال شناخت نواقص و آسیب ها باشند، اظهار داشت: آسیب شناسی فردی شرط کمال آدمی در تمام حوزه هاست، انسانی که پسرفت و پیشرفت های خود را شناسایی می کند؛ رشد و تعالی چشم گیری را رقم خواهند زد.

حاجی ده آبادی بر احصاء دقیق مشکلات مجتمع آموزش عالی علوم انسانی در حوزه های مختلف آموزشی، فرهنگی، تربیتی، پژوهشی و اداری مالی تأکید نمود و اظهار داشت: در عرصه آسیب شناسی ها، نیازمند همکاری و همیاری همه طلاب، اساتید و پژوهشگران هستیم.

وی افزود: بیان عیب ها، کاستی ها و نواقض، هدیه ای است که می توان به یک مجموعه ارائه نمود؛ این هدیه را باید با زبانی که نشان دهنده خیر خواهی و مورد تأکید ائمه اطهار(علیهم السلام) است، ارائه نماییم.

رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی بر شناسایی آسیب ها توسط مسئولان و دست اندرکاران مجتمع آموزش عالی علوم انسانی تأکید نمود و  اظهار داشت: خیر خواهی مسلمین نسبت به یکدیگر از مهمترین تاکیدات آموزه های دینی است، امیدواریم بتوانیم ضمن تبیین آسیب ها و مشکلات، در مسیر رشد و تعالی این مجموعه قدم های مستحکم تری بردایم.

وی خاطرنشان کرد: مجتمع آموزش عالی علوم انسانی، همواره تحول در ابعاد مختلف فعالیتی را هدف گذاری نموده، پیشرفت خود را وابسته به همکاری و همیاری مدیران، اساتید و پژوهشگران می داند.

دکتر حاجی ده آبادی در پایان با بیان این که دنیا به معرکه ای برای تنازع میان سازمان های علمی و پژوهشی تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: در دنیای کنونی رقابت بسیار عمیقی در جذب و پرورش نخبگان کشورها از سوی سازمان های بیرونی پیگیری می شود، تولید نرم افزار قوی برای کشورهای متعدد نیز در دستور کار مراکز آموزشی و پژوهشی دنیا قرار دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha