شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
حاج علی اکبری

حوزه/ رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه گفت: بدون تعارف باید بگوییم که ما مسجد را دست کم گرفته و به آن بی مهری کرده ایم، جامعه روحانیون و ائمه جمعه در ارتباطات اجتماعی و روحیه رابطه بی تکلف با مردم مقداری غفلت کرده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری پیش از ظهر امروز در یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد که در پژوهشکده علامه طباطبایی قم برگزار شد، عنوان کرد: امامان جمعه در سراسر کشور در متن زندگی مردم و به نیابت از حوزه علمیه نقش آفرینی می‌کنند.

امام جمعه مو قت تهران افزود: این ظرفیت بزرگ نماز جمعه از نعمت‌ها و برکات انقلاب اسلامی بوده و یکی از شیرین ترین میوه های شجره طیبه انقلاب اسلامی به شما می‌رود.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه گفت: مناسب است که ما در سالگرد چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی یک بررسی کنیم که مجموعه نماز جمعه چه دستاوردهایی برای کشور و انقلاب داشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین  حاج علی اکبری بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب در نامه خودشان بیان کردند، نماز جمعه یک نهاد پر برکت رحمانی بوده و بسیاری از حوزه‌های استان‌های دیگر به دستان امامان جمعه تاسیس شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از موارد تاسیس مراکز دین، ایجاد دانشگاه ها و تحکیم آن نیز با همت امامان جمعه به وقوع پیوسته است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه تاکید کرد: اگر همت و پیگیری‌های ائمه جمعه نبود، امکان نداشت به این زودی‌ها امکانات و خدمات اجتماعی در این سطح در شهرستان‌ها به وجود بیاید.

حجت‌الاسلام والمسلمین  حاج علی اکبری بیان کرد: در شرایط فعلی برای صیانت از انقلاب اسلامی، نیازمندیم که نماز جمعه را از جهات مختلف تقویت کنیم و ارتقاء کیفیت و شکوفایی نماز جمعه از تاکیدات مقام معظم رهبری بوده است و ما نیز پای این امر ایشان جان خود را به میان گذاشته و با بهره گیری از یاری حوزه‌های علمیه، از ظرفیت این نهاد برای ایجاد شبکه امامان جماعت استفاده خواهیم کرد.

وی ادامه داد: کار ما نوکری و خدمت گزاری برای علما و ائمه جمعه بوده تا آن‌ها بتوانند به ارتقاء کیفیت نمازهای جمعه کمک شایانی بکنند و یکی از شاخص های مهم برای سنجش کیفیت نماز جمعه حضور گسترده جوانان در آن می‌باشد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه ابراز کرد: امام جمعه باید خط نگهدار تعالی فرهنگی شهر باشد و نقشه های راه را باید با دقت فراوان ایجاد و اصلاح کرده و در نهایت آن را برای تحقق این آرمان‌ها عملی کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین  حاج علی اکبری اضافه کرد: امروز به نظر می‌رسد که جامعه روحانیتی که صاحب مناصب هستند، باید رویکرد اجتماعی خود را تقویت کنند، چرا که جامعه روحانیون و ائمه جمعه در ارتباطات اجتماعی و روحیه رابطه بی تکلف با مردم مقداری غفلت کرده اند که باید به صورت هوشمندانه و با حساب و کتاب تقویت شود.

وی یادآور شد: در گذشته یک روحانی در وهله نخست ملجا و پناهگاه مردم بود و در متن آن به دعوت مردم به دین می‌پرداختند که امروز ما به این مسئله بیش از گذشته نیازمند هستیم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه مطرح کرد: بدون تعارف باید بگوییم که ما مسجد را دست کم گرفته و به آن بی مهری کرده ایم، منشا تمام حرکت‌های تربیتی و آغاز انقلاب اسلامی مسجد بود که یکی از رویکردهای اصلی ما سرمایه گذاری برای احیاء مردم است.

حاج علی اکبری خاطرنشان کرد: برای صیانت از انقلاب اسلامی باید عهد زهد را به یاد بیاوریم و کسانی که به متن مردم متصل هستند، بیش از دیگران صدای انقلاب را به مردم می‌رسانند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha