به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی میرکتولی، امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه امام صادق(ع) بجنورد، با اشاره به ضرورت ایستادگی و استقامت در راستای ایفای رسالت طلبگی، اظهار کرد: ما پیروان مکتب انبیا باید راستقامت بوده و در راه هدف والای خود از هیچ کوششی فروگذار نکنیم.
دبیر مجمع عالی تفسیر حوزه علمیه قم خطاب به طلاب و روحانیان اضافه کرد: در این مسیر تیر و ترکش و تهمت هست؛ بنابراین باید خود را برای این مسائل آماده کرده و از صحنه بیرون نرویم.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به روایت «مداد العلماء افضل من دماء الشهداء»، گفت: آیتالله جوادی آملی در مورد اینکه چرا مداد علما از خون شهیدان برتر است میفرماید: یک شهید ممکن است در میدان جنگ یک تیر بخورد دقایقی رنج و درد بکشد و بعد به شهادت برسد و فردی هم ممکن است تیر بخورد و مدتی رنج بکشد و بعد به شهادت برسد.
حجت الاسلام والمسلمین میرکتولی ادامه داد: عالم دینی در میدان مبارزه با شرک و فساد و انحراف و... باید سالها تیر و تهمت و ... بخورد، بارها او را ترور اجتماعی میکنند و به زمین میافتد، اما از پای درنمیآید و از میدان بیرون نمیرود؛ انسانی که میخواهد در مسیر مکتب دفاع کند باید بارها بمیرد و زنده شود، به همین دلیل مداد علما افضل از دماء شهدا است.
وی تصریح کرد: عالم دینی در راه اسلام صدها بار آبرو و حیثیت خود را از دست داده؛ پس فضیلت این برای دفاع از اسلام بالاتر از خون شهدا است.
حجت الاسلام والمسلمین میرکتولی خاطرنشان کرد: کسی که شهید میشود تمام حسنات و خوبیهای شهدای عالم را در نامه عمل خود میریزد و کسی که جان خود را فدای اعتلای مکتب اسلام کند هم همین ثواب را خواهد داشت.
عضو شورای منتخب تفسیر حوزه علمیه قم خطاب به طلاب تأکید کرد: در راه خود تردید نکنید، زیرا سربازی امام زمان(عج) بسیار باارزش است.
وی با اشاره به اهمیت علمآموزی در حوزههای علمیه، افزود: در این دنیا با این وضعیت اسفبار دانشگاهها، بهترین جا برای رسیدن به انسانیت و مقام کمال همین حوزههای علمیه است.
حجت الاسلام والمسلمین میرکتولی خطاب به طلاب، گفت: در این راه باید همواره قرآن را در دستور کار خود قرار دهید و امام علی(ع) هم میفرماید: «تَعَلَّمُوا کتابَ اللّه ِ تبارک و تعالی فإنّهُ أحسَنُ الحَدیثِ و أبلَغُ المَوعِظَةِ و تَفَقَّهُوا فیه فإنّهُ رَبیعُ القُلوبِ و استَشفُوا بنُورِهِ فإنّه شِفاءٌ لِما فی الصُّدورِ و أحسِنُوا تِلاوَتَهُ فإنّهُ أحسَنُ القَصصِ».
وی ادامه داد: این امام همام تأکید میکند: کتاب خداوند تبارک و تعالی را بیاموزید؛ زیرا آن نیکوترین سخن و رساترین اندرز است، قرآن را بفهمید؛ زیرا بهار دلها است، از نور آن شفا جویید زیرا شفابخش بیماریهای سینهها است و آن را نیکو تلاوت کنید؛ زیرا بهترین داستان تاریخ است.
دبیر مجمع عالی تفسیر حوزه علمیه قم در خاتمه خطاب به طلاب، اظهار کرد: باید تلاش کنیم در پرتو قرآن و عترت و نورانیت این دو ثقل عظیم، راه را خود پیدا کرده و راه صحیح را به افراد جویای راه هم نشان دهیم.
انتهای پیام/