جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ |۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 19, 2024
حجت الاسلام والمسلمین محمود عبداللهی

حوزه/ عضو خبرگان رهبری گفت: تولید نیازمند عواملی از جمله حمایت های دولت، حاکمیت و مسئولان نظام، است تا نهایتا شاهد تحقق جهش تولید باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی در گفت وگو  با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به نام گذاری شعار سال از سوی رهبر انقلاب با عنوان «جهش تولید»، گفت: هر ساله رهبر انقلاب با تکیه بر منابع دینی و ارزشی و در نظر گرفتن همه جوانب اقدام به نام گذاری شعار سال می کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه افزود: معتقدیم یکی از شاخصه های مهم انقلاب، اقتدار است. اقتدار رکن اساسی انقلاب به شمار می رود و دارای عناصری است و یکی از مهمترین عناصر، مسئله استقلال اقتصادی و اقتدار اقتصادی است. این دو بعُد متوقف بر«جهش تولید» است.

این استاد حوزه اظهار داشت: همانطور که در طول این ۴۰ سال از پیروزی انقلاب تجربه کردیم، جهش سیاسی داشته ایم؛ مردم همراه با مدیریت امام راحل و بعد ایشان امام خامنه ای، شاهد منشأ تحول سیاسی بوده اند. این را تنها ما نمی گویم، بلکه دشمنان ما هم به مسئله جهش سیاسی در طول این ۴۰ سال اعتراف کرده اند.

وی بیان داشت: این جهش سیاسی کاری کرد که مردم با رهبری امام راحل حکومت ۲هزار و ۵۰۰ ساله شاهنشاهی را در هم کوبیدند و ساقط کردند. این جهش سیاسی تنها متعلق به ایران است و هیچ کشوری این گونه نبوده است.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی گفت: در ادامه شاهد جهش امنیت بودیم. امنیت ایران قابل مقایسه با هیچ کشوری نیست. در طول این ۴۰ سال شاهد توطئه های زیادی از سوی دشمنان داخلی و خارجی بر علیه ایران بودیم، توطئه هایی که تنها یکی برای از بین بردن کشوری کافی بود. اما انقلاب اسلامی با عنایت حضرت حق تعالی و رهبری روحانی فقیه مجاهد مجتهد امام راحل و در ادامه امام خامنه ای به نقطه والای بازدارندگی و امنیت رسیده و توطئه ها را یکی از پس از دیگری در هم کوبیده تا بدین جا رسیده است.

عضو جامعه مدرسین حوزه افزود: امروز شاهد هستیم که کشور به دلیل مقاومت و پایداری از امنیت خاصی برخورد است و این را مرهون عنایت حضرت حضرحق تعالی، رهبری امام راحل و امام خامنه ای و پشتیبانی آحاد ملت می باشیم.

این استاد حوزه اظهار داشت: در ادامه همین راه ذکر این نکته لازم است که در بعد نظام سیای نیز شاهد جهش بودیم که نمونه بارز آن جنگ تحمیلی علیه ایران است. این نقطه اوج قضیه است. مردم با دست خالی رشادتها آفریدند و دشمن تا دندان مسلح را به عقب راندند.

وی بیان داشت: در همین بخش باید به بحث تولید اشاره کرد که جایگاه ما وابسته به این است که در زندگی و معیشت مردم شاهد اقتدار باشیم و تحقق این امر مبتنی بر قیام همه جانبه است و در عین حال باید مواردی که موجب ضعف تولید می شود، را شناسایی و رفع کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی گفت: باید بدانیم  واردات کالا با تولید سازگاری ندارد؛ بخشی از وارداتی که وارد کشور می شود، هیچ مبنای عقلائی ندارد، یعنی جزء موارد غیر ضروری است، لوازم دست چندم کشورهای دیگر وارد ایران می شود که به درد کشور هم نمی خورد. با واردات اقتدار بدست نمی آید و تولید و جهش تولید محقق نمی شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه  با بیان این که  قاچاق خود مسئله دیگر است و معلوم نیست، پشت صحنه کارگردان چه کسی است، اظهار داشت: مسئله سوم، بحث نظارت و مدیریت است. اگر نظارتی بود، اوضاع نباید این گونه می شد. پس نظارتی نیست و همین مسئله بازار قاچاق را داغ کرده است.

وی بیان داشت: در جریان کرونا به دلیل حمایت از ظرفیت های خوب کشور، شاهد تولید ماسک و وسایل بهداشتی هستیم و این همان تولید است. در این قضیه همه دستگاه ها به میدان آمدند.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی گفت: بنابراین یکی از شعارهای اساسی اقتدار است و رکن اصلی اش مسئله تولید می باشد. تولید نیازمند عواملی از جمله حمایت های دولت، حمایت های حاکمیت، حمایت های مسئولان نظام است تا نهایتا شاهد تحقق جهش تولید باشیم.

۳۱۳/۴۰

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • عبدالله IR ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
    0 0
    سلام . در یک نبرد اقتصادی دفاع و حمله نیز باید اقتصادی باشد . اشتباه است که حمله اقتصادی را با روشهای امنیتی و نظامی جواب دهیم . مثلا در مواجه با قاچاق کالا بگیر و ببند گمرکی جواب نمیدهد و این روش کهنه و قدیمی شده و نتیجه معکوس دارد و منابع نظامی و انتظامی را معطل و هدر میدهد . جواب اقتصادی قاچاق کالا تولید مردمی و بسیار ارزان همان کالا در کشور است که اگر اینگونه شود مسیر قاچاق معکوس شده و رو به بیرون خواهد شد . که آن نیز راه حل خودش را دارد . بنابراین برای حل معضلات اقتصادی به دنبال راه حل های اقتصادی از طریق نظریات اقتصادی باشیم . البته نظریات اقتصادی اسلامی ونه غربی و شرقی . زیرا نظریات اقتصادی غیر اسلامی مبانی صحیح و اصولی نداشته و مبتنی بر عدالت نیستند و همین موجب می شود که اجرای آنها مانند مسکن عمل کند یعنی ظاهرا یک مشکل را حل کند ولی هزاران مشکل لاینحل ایجاد کند . اگر سوالی هست در خدمتم . والسلام .