حجت الاسلام مهدی محمدی فر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری« حوزه » در کرمانشاه، با اشاره به اینکه آشنایی هرچه بیشتر با قرآن مایۀ نزول برکات است، اظهار داشت: علمای سلف و کسانی که پله های رشد و کمال را یکی پس از دیگری طی نموده و به قله های معرفت رسیده اند، به سبب دوستی با قرآن و عترت(ع) بوده است.
معاون تهذیب حوزه علمیه کرمانشاه، لازمه ورود به حوزه معرفت قرآنی را عبور از هواهای نفسانی و دست ردّ بر سینه شیطان نفس دانست و گفت: با برنامه ریزی روزانه برای تلاوت، اُنس و تدبر در قرآن ، خود را وارد گلستان معرفت الهی کنیم.
وی ادامه داد: طلاب جوان با دستمایه معارف قرآن، عترت(ع) و بصیرت دینی، سرمایه ای برای حوزه انقلابی به شمار می روند و در عرصه هدایت مردم و نسل جوان نقش اساسی و راهگشا دارند.
حجت الاسلام محمدی فر با بیان اینکه اُنس با قرآن و عترت(ع) موجب صیقل روح و روان است، افزود: طلاب با تدبّر در مفاهیم قرآن، می توانند به تعالیم و دستورات کتاب آسمانی پی ببرند.
معاون تهذیب حوزه علمیه کرمانشاه خاطرنشان کرد: آنچه که طلاب و خانوده های آنها را در بحران کرونا به آرامش روحی و روانی می رساند، مأنوس شدن با قرآن و ارتباط معنوی با ادعیه بود.
انتهای پیام