به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در قزوین، حجتالاسلاموالمسلمین سید منذر حکیم، رئیس پژوهشکده الذریّة النبویّة، در جمع طلاب و اساتید مدرسه علمیه صالحیه قزوین گفت: طلبه موفق به طلبه ای گفته می شود که همیشه در کلاسهای درس از استاد خود سؤال کند و اهتمام جدی به درس و بحث داشته باشد که اگر این ویژگی اصلی در یک طلبه حوزوی دیده نشود دچار خسران خواهد شد.
وی افزود: طلبه علوم حوزوی باید دقت و عمق علمی خود را ارتقاء دهد، زیرا طلبه ای که اهل مطالعه باشد فهم درست و دقیق تری نسبت به مطالبی که استاد سرکلاس درس می گوید خواهد داشت.
رئیس پژوهشکده الذریّة النبویّة تصریح کرد: مطالعه فراوان برای یک طلبه بسیار ضرورت داشته و تا زمانی که در حوزه علمیه مشغول تحصیل می باشد باید پژوهش را در خود تقویت کند و اگر این چنین شد می تواند مدارج علمی را در خود ارتقاء دهد.
وی ادامه داد: مباحثه و پیش مطالعه از لوازم مهم تحصیل علم در حوزه هاست که توجه و اهتمام جدی به آن، موفقیت های بسیاری برای فرد بدنبال خواهد داشت.
استاد حوزه بیان کرد: حالا که طلبه عنوان بر ما گذاشته شده این عنوان برای ما وظایف و مسئولیت های بسیاری می آورد که باید با شناخت درست آن، می توان مسیر طلبگی را به خوبی طی کرد.
حجتالاسلام والمسلمین حکیم تصریح کرد: باید انسان در تمام شؤن زندگی، هدف خود را به روشنی تعیین کند، تا در نیل بدان راه کارهای مناسبی را برگزیند.
وی ادامه داد: طلبه لازم است خود را که مجموعه ای از توانایی ها، استعدادها، سلیقه ها و علایق است به طور صحیح و واقع بینانه بشناسد تا با توجه به آن توانایی ها و زمینه های مورد علاقه خویش، حرکت خود را آغاز کند.
انتهای پیام