چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
در پرونده ممنوعیت پخش اذان، دادگاه آلمان به نفع مسلمانان رای داد

حوزه/ یک دعوای حقوقی که بیش از ۵ سال به طول انجامیده بود بالاخره به نفع مسلمانان تمام شد و دادگاه حکم داد به صرف اینکه غیرمسلمانان صدای اذان را می‌شنوند به این معنا نیست که آزادی مذهبی آنان گرفته شده باشد.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از دوچه وله، روز گذشته  پس از یک دعوای حقوقی که تقریبا ۵ سال طول کشیده بود، درخواست گروهی در راستای ممنوعیت پخش صدای اذان از مسجدی در یکی از شهرهای کوچک در آلمان با رای منفی دادگاه مواجه شد.

انجمن اسلامی ترکی (دیتیب) که اداره  بسیاری از مساجد آلمان را به عهده دارد، اظهار داشت که با این حکم مسلمانان می‌توانند اذان را از مسجد شهر مونستر در ایالت نوردلین-وستفالیا در غرب آلمان پخش کنند. این حکم به دنبال تجدیدنظرخواهی توسط شاکیان در شهرستان اوئر-ارکنشویک علیه تصمیم قبلی در مورد لغو مجوز مسجد صورت گرفت.

آنت کلاینشیتیتگر ، رئیس دادگاه ، گفت:  هر جامعه ای باید بپذیرد که  دیگران حق دارند امور دینی‌شان را اجرا سازند.

گفته می‌شود حکم دادگاه قبلی در سال ۲۰۱۸ میلادی پس از شکایت یک زوج محلی مسیحی که حدود ۱ کیلومتری مسجد زندگی می‌کنند به گونه‌ای صادر شده بود که براساس آن به مسجد دستور داده شده بود که اذان هفتگی خود را متوقف سازند. این افراد گفته بودند که نمی‌خواهند صدای مذهب مسلمانان را بشنوند و این حق مذهبی آنان است.

دادگاه تجدیدنظر مونستر هرچند افزوده که براساس آزادی مذهبی، طبق قانون «آزادی مذهبی منفی» اینکه کسی نخواهد در مواجه با مذاهب دیگر قرار بگیرد قانون محسوب نمی‌شود و تنها زمانی آزادی مذهبی افراد گرفته می‌شود که مجبور به شرکت در تمرینات مذهبی آنان قرار بگیرند.

آنت کلاینشنیتگر، رئیس دادگاه آلمانی حکم داد که تا زمانی که کسی به اجبار وادار به انجام امور دینی نشود، هیچ دلیلی برای شکایت وجود ندارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha