یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
نسشت مسئولان ستاد و رهروان امر به معروف

حوزه/ دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر از تشکیل حدود ۱۱۰۰ گروه جهادی امر به معروف طی یک سال گذشته در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، نشست مشترک ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اعضای مجمع رهروان امر به معروف با حضور حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، حجت‌الاسلام جلیل محبی، سردار مصطفی ایزدی و جمعی از معاونان و مدیران ستاد امر به معروف و مجمع رهروان در محل این ستاد برگزار شد.

سردار ایزدی، معاون امور راهبردی و اشراف ستاد کل نیروهای مسلح و رئیس مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر در این نشست اظهار کرد: مجمع رهروان در سراسر کشور فعال است و بنا براین گذاشته شده که هر شش ماه یک گزارش منتشر کند. این مجموعه با نهادهای مختلف در استانها در راتباط است و با سپاه و نیروی انتظامی روابط نزدیکی دارد.

وی افزود:با قوه قضائیه و همین ستاد امر به معروف و نهی از منکر تفاهم‌نامه امضا کرده‌ایم و در ۲۷ استان کشور هم فعال هستیم و در چهار استان هم هنور نتوانسته‌ایم اقدام کنیم. امیدواریم که بتوانیم امور محوله را در سراسر کشور به خوبی پیگیری کنیم.

رئیس مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: احساس نمی‌کنیم که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه امروز مطرح است. صدا و سیمای جمهوری اسلامی در این بحث هیچ مشارکتی ندارد و حداقل این طور احساس نمی‌کنیم. در فضای مجازی در این باره هیچ بحثی مطرح نمی‌شود و وظیفه ستاد امر به معروف این است که روحی در این کالبد بدمد تا این مجموعه‌ها درگیر کار شوند.

معاون امور راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: برای قانون امر به معروف و نهی از منکر زحمات بسیاری کشیده شده و باید ابلاغ و پیگیری شود. نهادهایی که مسئول مبارزه با فساد هستند باید به این امر اهتمام کنند و پیگیری شود که چرا برخی از این دستگاه‌ها کار را زمین گذاشته‌اند.

سردار ایزدی اظهار کرد: فضای مجازی یک فضای گسترده‌ای است که ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید با ورود به این فضا، ناهنجاری‌ها را اصلاح کند.

وی با بیان اینکه بحث آموزش در حوزه امر به معروف و نهی از منکر پیگیری شود، تصریح کرد: ما باید با کمک ستاد امر به معروف برای این گفتمان در کشور بسترسازی کنیم و به کارهای آموزشی و پژوهشی اهتمام داشته باشیم.

حجت‌الاسلام جلیل محبی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیز در این نشست اظهار کرد: در حال حاضر یکی از قوی‌ترین مجموعه‌هایی که در استان‌ها با ستاد امر به معروف و نهی از منکر همکاری دارد، مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر است. مثلاً مجمع رهروان استان اصفهان رابطه خوبی با ما دارند، اگر چه این روابط استان به استان متفاوت است. پیشنهاد من این است که شما از قوه قضاییه نیز کسی را در جمع مجمع رهروان داشته باشید به جهت اینکه می‌تواند در آن عزمی که برای مبارزه با فساد دارید راهگشا باشد.

وی افزود: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر که در سال ۹۴ تصویب شد طی دو هفته از سوی ریاست وقت مجلس ابلاغ شد، اما نکته اینجاست که سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه این ابلاغیه را به رسمیت نمی‌شناسند و ما امید نداریم که دولت فعلی این قانون را اجرا کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: کار اجتماعی امروز ستاد امر به معروف و نهی از منکر حمایت از گروه‌های جهادی است. نزدیک به ۱۱۰۰ گروه جهادی در یک سال و یک ماه گذشته در کشور شکل گرفته است. این ستاد هیچ‌گونه امر به معروف و نهی از منکری انجام نخواهد داد، بلکه وظیفه ما توسعه امر به معروف و نهی از منکر و توانمند کردن گروه های مردم نهاد مثل همین گروه های جهادی است.

انتهای پیام

منبع: روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha