شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
خدری

حجت الاسلام خدری با اشاره به توقف اجرای پروتکل الحاقی، آن را اقدامی مهم نظام علیه عهد شکنی کشورهای غربی دانست و گفت: توقف اجرای پروتکل الحاقی که با مصوبه مجلس و اعمال دولت انجام گرفت اقدام بسیار مهمی بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام رضا خدری در خطبه های نماز جمعه شهر چغادک با بیان اینکه مسأله گرانی کالاهای اساسی نیازمند نظارت جدی تر است اظهار داشت: بازار خرید و فروش کالاهای اساسی متأسفانه این روزها دچار نوسانات بیشتری شده است. نزدیک بودن عید نوروز هم تا حد زیادی بر این التهابات افزوده است.

مدیر حوزه علمیه بوشهر افزود: قیمت کالاهایی مانند مرغ و گوشت قرمز مجدداً افزایش یافته است، روغن نیز همچنان با کمبود مواجه است، حتی بازار میوه و تره‌بار و سبزی هم متأسفانه دچار نوسان قیمت شده است. انتظار از دستگاه‌های ذیربط این است که در شرایط کرونایی موجود که بازارچه‌های فروش بهاره و نمایشگاه‌های بهاره تعطیل شده، دست روی دست نگذارند، اقدامی بکنند و برای دسترسی آسان‌تر و خرید ارزان‌تر کالاهای مورد نیاز در این روزهای پایان سال تدابیر بهتری را بیندیشند و عمل و اقدام جدی داشته باشند.

حجت الاسلام خدری با اشاره به توقف اجرای پروتکل الحاقی، آن را اقدامی مهم نظام علیه عهد شکنی کشورهای غربی دانست و گفت: توقف اجرای پروتکل الحاقی که با مصوبه مهم و انقلابی مجلس و إعمال دولت انجام گرفت اقدام بسیار مهمی بود که باید در مقابل عهد شکنی کشورهای اروپایی زودتر از این انجام می گرفت و الحمدلله با رهنمودهای مقام معظم رهبری این اتفاق افتاد و بر اساس توصیه رهبر معظم باید همه یک صدا در مقابل دشمن اقدام کنند و از اختلاف نظر و اختلاف عمل در مسائل اصلی نظام پرهیز کنند تا دشمن صدای واحد نظام را به خوبی بشنود و فکر تسلیم ایران را از سر بیرون کند.

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر همچنین با تسلیت وفات حضرت زینب(س) افزود: یکی از ویژگی‌های حضرت زینب(س) بصیرت زینبی است؛ یعنی آگاهی عمیق و همه ‌جانبه آن حضرت به همراه باور قلبی که از احاطه علمی و معرفتی ایشان نشأت می‌گرفت. ویژگی مهم دیگر آن حضرت شجاعت بی نظیر او است، لذا در زیارت نامه‌اش «لَبْوَةُ الْهاشِمیة» (شیرزن‌ هاشمی) لقب گرفته است.

وی با بیان اینکه بزرگان علم اخلاق برای شجاعت، سه مرتبه قائل هستند گفت: مرتبه اوّل شجاعت، نترسیدن از دیگران به‌خصوص نترسیدن از افراد زورگو و قدرتمند است. مرتبه دوّم شجاعت که بالاتر از معنای اوّل است، تسلّط بر هوی و هوس و نفس امّاره است. امّا بالاتر از این دو، معنای سوّم شجاعت است؛ به این معنا که انسان در جزر و مدّ روزگار خودش را نبازد و در رویارویی با حوادث بزرگ زندگی اعم از پیروزی و یا شکست صبر و استقامت داشته باشد و حضرت زینب(س) از هر سه مرتبه شجاعت در حدّ اعلای آن برخوردار بود.

حجت الاسلام خدری گفت: بر اساس معرفت توحیدی و ولایی و شجاعت حضرت زینب(س) است که تفسیر ایشان از واقعه می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha