پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ |۸ شوال ۱۴۴۵ | Apr 18, 2024
بازدید

حوزه/ رایزن فرهنگی جمهوری عراق در ایران جهت آشنایی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه باقرالعلوم(ع) و بررسی زمینه‌های گسترش همکاری‌های بین‌المللی از این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، امجد مظفر «رایزن فرهنگی جمهوری عراق در ایران» در راستای بررسی زمینه‌های گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی، تبادل اساتید و همچنین جذب دانشجوی غیرایرانی، ضمن حضور در این دانشگاه با ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و خدماتی این دانشگاه آشنا شد.

وی پس از بازدید از قسمت‌های مختلف دانشگاه باقرالعلوم(ع)، در نشست مشترک با رئیس و معاونین دانشگاه، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مختلف دانشگاه و همچنین زمینه‌های گسترش همکاری‌های علمی با کشورهای عرب زبان به ویژه عراق، مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الله مریجی «رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع)» ضمن خیر مقدم، ابراز امیدواری کرد که این بازدید سرآغاز همکاری‌های گسترده علمی و فرهنگی دوجانبه باشد و مشترکات و مناسبات فراوان فرهنگی دو کشور ایران و عراق را زمینه‌ساز این ارتباط دانست.

وی با اشاره به این‌که سیاست دانشگاه باقرالعلوم(ع) نخبه‌گزینی و کیفیت است، هدف این دانشگاه را افزایش تعاملات فرهنگی، علمی و اشتراک‌گذاری علوم تولید شده در حوزه علوم انسانی - اسلامی با کشورهای مسلمان دانست.

امجد مظفر ضمن تشکر از میزبانی گرم و صمیمی، این دانشگاه را از جمله برترین و موفق‌ترین دانشگاه‌های ایران در رشته‌های علوم انسانی و اسلامی دانست و اظهار داشت: هر چه سریع‌تر بسترهای گسترش ارتباطات علمی و بین‌المللی این دانشگاه با دانشگاه های عراق فراهم شود.

وی همچنین فرآیند درج اسم دانشگاه باقرالعلوم(ع) در لیست دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت علوم عراق را تشریح و خاطرنشان کرد: با همکاری رایزنی فرهنگی عراق در ایران، این فرآیند هر چه زودتر به پایان خواهد رسید.

در پایان دو طرف پیرامون زمینه‌ها و راهکارهای گسترش همکاری‌های علمی - فرهنگی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

پیش از این نیز، نمایندگان دانشگاه باقرالعلوم طی جلسه مشترکی با امجد مظفر، «رایزن فرهنگی جمهوری عراق» در محل سفارت عراق در ایران دیدار و گفتگو کرده و ضمن تشریح ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و همچنین برنامه‌ریزی‌های بین‌المللی دانشگاه در راستای تعاملات بین‌المللی با دانشگاه‌های کشور عراق و همچنین جذب دانشجو از کشورهای عرب زبان به ویژه عراق به تشریح زمینه‌های مشترک همکاری پرداخته بودند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha