حوزه/ رئیس دانشگاه کاشان گفت: در دانشگاه کاشان، انجمن‌های علمی متعددی وجود دارد که بالغ بر ۴۵ انجمن فعال هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اصفهان، بهزاد سلطانی رئیس دانشگاه کاشان در آئین آغاز به کار هجدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه کاشان گفت: در این جشنواره، دانشجویان ایده‌های کارآفرینی خود را که قبلاً توسعه داده‌اند، به صورت محصول یا کالا در معرض نمایش قرار می‌دهند.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را تبدیل ایده به محصول عنوان کرد و اظهار داشت: هدف این است که این ایده‌ها به هسته‌های کارآفرینی تبدیل شوند و در نهایت به محصولی کاربردی مفید برای مردم ارائه شود.

رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه پس از این مرحله، این هسته‌های کارآفرینی می‌توانند به شرکت‌های تجاری تبدیل شوند تا محصولات خود را به بازار عرضه کنند، خاطر نشان کرد: این فرآیند علاوه بر توسعه فناوری‌های روز، به ایجاد کسب‌وکارهایی که ثروت‌آفرین هستند کمک می‌کند و در نتیجه اشتغال‌زایی برای افراد و توسعه اقتصادی جامعه را رقم می‌زند

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان نیز هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه و ترویج ایده های نوین و ایجاد انگیزه برای فعالیت های علمی دانشجویی عنوان کرد و افزود: در دانشگاه کاشان، انجمن‌های علمی متعددی وجود دارد که بالغ بر ۴۵ انجمن فعال هستند که در این جشنواره حدود ۲۵ انجمن دستاوردهای خود را ارائه کرده‌اند.

مصطفی عباسی مقدم با اشاره به اینکه این جشنواره به عنوان یک رویداد مهم در تقویت روحیه رقابت، همکاری و خلاقیت در بین دانشجویان دانشگاه کاشان برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: این رویداد فرصتی است برای نمایش فعالیت‌های علمی و فرهنگی انجمن‌های دانشجویی، ارائه ایده‌های جمعی و تشویق دانشجویان به فعالیت‌های کارآفرینی و فرهنگی است.

انتهای پیام./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha