حوزه/ امام جمعه دهدشت با بیان اینکه هدف فتنه ۸۸ براندازی نظام اسلامی بود، تصریح کرد: بصیرت مردم و پایبندی به آرمان‌های انقلاب، بزرگ‌ترین سد مقابل پروژه دشمنان است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام علی وحدانی فر امام جمعه شهر دهدشت در مراسم پاسداشت حماسه ۹ دی ماه که حسینیه ثارالله دهدشت برگزار شد، ضمن گرامیداشت نهم دی با تأکید بر اینکه این روز نماد بصیرت و حضور آگاهانه ملت ایران است، گفت: مردم ایران در بزنگاه‌های حساس، با ایستادگی و وفاداری به آرمان‌های انقلاب، تمامی فتنه‌ها و توطئه‌های دشمن را ناکام گذاشته‌اند.

وی با اشاره به جایگاه انقلاب اسلامی ایران در معادلات منطقه‌ای و جهانی، گفت: نهم دی‌ماه نماد ایستادگی، بصیرت و حضور آگاهانه ملت ایران در دفاع از انقلاب اسلامی است؛ روزی که مردم با حضور در صحنه، توطئه‌های دشمنان برای ضربه‌زدن به پیکره نظام اسلامی را خنثی کردند.

حجت‌الاسلام وحدانی فر با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران کشور را از سلطه قدرت‌های استکباری به‌ویژه آمریکا نجات داد، افزود: به برکت انقلاب اسلامی، ایران هویت ملی، دینی و ایرانی خود را بازیافت و از وابستگی به غرب رهایی پیدا کرد؛ موضوعی که برای آمریکا و متحدانش بسیار سنگین و غیرقابل تحمل بود.

امام جمعه دهدشت با یادآوری شرایط پیش از پیروزی انقلاب اظهار داشت: در سال ۱۳۵۷ حتی خودِ حامیان رژیم پهلوی باور نمی‌کردند این ملت بزرگ بتواند با دستان خالی، انقلابی عظیم را به ثمر برساند. اما مردم با هدایت‌های امام خمینی(ره)، ایستادگی، استقامت و تقدیم شهدا، نظامی مبتنی بر تفکر دینی و شیعی را مستقر کردند.

وی ادامه داد: پس از شکست دشمنان در جلوگیری از پیروزی انقلاب، توطئه‌ها در قالب‌های مختلف آغاز شد؛ از حمایت از گروهک‌ها و منافقین گرفته تا تحمیل جنگ هشت‌ساله علیه ملت ایران. در دفاع مقدس، قدرت‌های جهانی تمام توان نظامی و تکنولوژیک خود را در اختیار رژیم بعث قرار دادند، اما در نهایت نتوانستند انقلاب اسلامی را شکست دهند.

حجت الاسلام وحدانی فر با اشاره به تحریم‌های گسترده علیه جمهوری اسلامی گفت: دشمن پس از ناکامی در میدان جنگ، به جنگ اقتصادی، سیاسی، رسانه‌ای و شناختی روی آورد. با این حال باید توجه داشت که دشمن نیز برای این تقابل‌ها هزینه‌های سنگینی پرداخت کرده و در بسیاری از موارد، آبروی سیاسی و نظامی خود را از دست داده است.

امام جمعه دهدشت تصریح کرد: ملت ایران طی بیش از چهار دهه با فتنه‌های مختلفی از جمله فتنه‌های سال‌های ۷۸، ۸۸، ۹۸ و ۱۴۰۱ مواجه شده، اما هر بار با بصیرت و پایبندی به آرمان‌های امام و شهدا، این فتنه‌ها را ناکام گذاشته است. در فتنه ۸۸ نیز هدف اصلی نه انتخابات، بلکه اصل نظام جمهوری اسلامی بود؛ چنان‌که بعدها شعارها و رفتارهای آشکار، ماهیت واقعی آن جریان را نشان داد.

وی با انتقاد از عملکرد برخی خواص در آن مقطع گفت: سکوت و بی‌تفاوتی برخی خواص در برابر هتک حرمت‌ها و آشوب‌ها، موجب جسارت دشمن شد و آسیب‌های اقتصادی و امنیتی جدی به کشور وارد کرد. این موضوع یکی از بزرگ‌ترین خسارت‌های آن فتنه بود که باید مورد عبرت قرار گیرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان کهگیلویه با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن علیه ایران اسلامی گفت: امروز دشمن در کنار جنگ اقتصادی، تلاش می‌کند با ایجاد دوگانه معیشت و امنیت، مردم را مقابل نظام و نیروهای مسلح قرار دهد؛ در حالی که امنیت، شرط اصلی تأمین معیشت پایدار است و تضعیف نیروهای مسلح، دقیقاً در راستای اهداف دشمن تعریف شده است.

حجت الاسلام وحدانی فر تأکید کرد: علی‌رغم همه مشکلات و گلایه‌ها، نباید در زمین دشمن بازی کرد. مقام معظم رهبری بارها بر حمایت از دولت و حفظ وحدت در شرایط جنگ ترکیبی تأکید کرده‌اند. نقد منصفانه پذیرفتنی است، اما اختلاف‌افکنی و ناامیدسازی جامعه، خدمت به دشمن محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دستاوردهای علمی و نظامی کشور گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران به جایگاهی رسیده که در حوزه‌های دفاعی، موشکی و فضایی جزو کشورهای پیشرو محسوب می‌شود؛ جوانان مؤمن و متخصص ایرانی توانسته‌اند ماهواره‌ها و تجهیزات پیشرفته را با توان داخلی طراحی و به فضا پرتاب کنند؛ دستاوردی که مایه افتخار ملت ایران و موجب حیرت دشمنان است.

امام جمعه دهدشت از برگزاری یادواره شهدای شهرستان خبر داد و گفت: یادواره شهدای شهرستان روز پنج‌شنبه ساعت ۱۴:۳۰ در گلزار شهدای شهر برگزار می‌شود. از خانواده‌های معظم شهدا، مردم مؤمن و انقلابی و تمامی اقشار دعوت می‌شود با حضور پرشور خود، بار دیگر با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کنند.

وی تأکید کرد: حضور مردم در چنین مراسم‌هایی، پیام اقتدار و وحدت ملت ایران را به دشمنان منتقل کرده و آنان را بیش از پیش مأیوس خواهد کرد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha