دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
غرویان

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی با بیان این که مسلمانان برای جهاد در راه اسلام باید از همه چیز خود بگذرند، گفت: باید در جامعه روشنگری کنیم و انحرافاتی که پدید آمده است را بیان کرده تا مردم هوشیار شوند و فریب نخوردند.

حجت الاسلام و المسلمین غرویان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با اشاره به درس‌هایی که عاشورا و کربلا برای ما دارد اظهار کرد: مهم‌ترین نکته‌ای که به عنوان درس از عاشورا می‌توانیم بگیریم صبر و بردباری در راه حاکمیت دین و آموزه‌های دینی در جامعه است.

وی پیوند دیانت و سیاست را درس مهم کربلا دانست و گفت: امام حسین(ع) با ورود به مسئله حکومت نشان داد که بین دین‌داری و سیاست ورزی رابطه‌ای وجود دارد و یک انسان مسلمان و شیعه باید نسبت به مسائل اجتماعی و سیاسی حساس باشد و سعی کند مسیر حاکمیت و مدیریت اجتماعی را در ارزش‌های اجتماعی قرار دهد.

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی بیان کرد: امام حسین(ع) برای جهاد در راه اسلام و دفاع از ارزش‌های الهی، همه دارایی خود را فدا کرد و از جان و مال خود گذشت که نشان می‌دهد که مسلمانان برای جهاد در راه اسلام باید از همه چیز خود بگذرند.

وی با بیان این که توجه حاکم و ولی، به مسائل امت از مهم‌ترین درس‌های عاشورا است تصریح کرد: امام حسین(ع) فرمودند که برای اصلاح امور مردم قیام می‌کنم و برای خودم نیست و می‌خواهم مردم در سلامتی و رفاه و آرامش مادی و معنوی به سر ببرند.

حجت الاسلام و المسلمین غرویان با بیان این که برای دوری از ورود خرافات به عاشورا باید به علما رجوع کنیم ابراز داشت: علما بهتر از دیگران ابعاد مختلف دین را می‌شناسند و بسیاری از خرافات رایج در میان مردم توسط علما و مراجع انجام نمی‌شود.

وی افزود: ما باید به کتاب‌ها و آثار و فتاوای علما رجوع کنیم تا از این خرافات به دور باشیم.

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی با اشاره به این که مسئولین باید تلاش کنند که آنچه بین علما مشهور است را در جامعه ترویج دهند گفت: در برخورد با خرافات باید به تدریج و مسالمت برخورد شود و با آگاهی بخشی آن‌ها را از دین خارج کرد.

وی با بیان این که باید سعی کنیم که بهره‌برداری‌ها از فرهنگ عاشورایی متناسب با شرایط زمان و مکان باشد تصریح کرد: ما باید در جامعه روشنگری کنیم و انحرافاتی که در جامعه پدید آمده است را بیان کرده تا مردم هوشیار شوند و فریب این انحرافات را نخوردند.

حجت الاسلام و المسلمین غرویان با بیان این که حضرت عباس به عنوان برادر برای امام(ع) نهایت ایثار را انجام دادند گفت: در حقیقت حقیقت عباس(ع) با رفتار خود در کربلا نشان داد که روابط خانوادگی آنجایی که مسئله حفاظت از دین و دین‌داری مطرح است باید کنار گذشته شود.

وی بیان کرد: می‌بینیم که حضرت عباس(ع) در عاشورا امام حسین(ع) را  برادر صدا نمی‌کردند، بلکه آقای من و مولای من صدا می‌کردند که نشانه ولایتمداری اوست و امروز حضرت عباس(ع) برای همه جوان‌ها و برای دلاورمردان تاریخ سمبل و الگو است.

انتهای پیام

 

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha