یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
حجت الاسلام احمد واعظی

حوزه/ مردم شعارهایشان و عَلمی که بلند می‌کردند دفاع از یک گروه خاص، جریان خاص نبود بلکه دفاع از اصل انقلاب، ولایت فقیه ، امام و رهبری بود.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین احمد واعظی در جلسه شورای مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با تبریک میلاد مسعود رسول گرامی اسلام، و امام صادق (ع) گفت: امیدواریم که همه‌ ما از فیوضات این ایام، بهره‌مند باشیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه نهم دی باید در تاریخ انقلاب اسلامی ایران ماندگار بماند خاطرنشان کرد: یک همانندی خیلی طبیعی بین نهم دی و متن و بطن انقلاب اسلامی ایران، احساس می شود یعنی شعارها و انگیزه‌های حضوردقیقاً با انگیزه‌های حضور در خود انقلاب اسلامی سنخیت داشت.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: یک واقعیت انقلاب اسلامی و فرهنگ انقلاب اسلامی داریم، و یک جریاناتی که خودشان را جریانات مفسر و تعریف کننده‌ انقلاب اسلامی می‌دانند.

حجت الاسلام و المسلمین واعظی با هشدار نسبت به خطر مصادره کردن انقلاب و ارزش های انقلابی گفت: به عنوان نمونه بعضی از جریانات می‌خواهند نهم دی را برای خودشان مصادره کنند به طوری که این روز برای تأیید و تقویت مثلاً فلان جریان سیاسی روی داده است.

وی افزود: بعضی‌ها خودشان، گروه‌شان، حزب‌شان و نگاهشان را آینه‌ تمام نمای انقلاب اسلامی می‌دانند و غیر از خود را ضد انقلاب یا مقابل انقلاب، می دانند که این خطر باید هشدار داده شود و اساساً باید    نگاه‌ ها تغییر کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: جریانات سیاسی، اجتماعی و .. باید زیر چتر انقلاب اسلامی و فرهنگ انقلاب تعریف شوند.

وی گفت: انقلاب، مساوی با فلان جریان سیاسی نیست که هر کسی، غیر از خودش را از زیر چتر انقلاب خارج کند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اضافه کرد: معرف این انقلاب هم حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری و از همه مهمتر، میثاق نامه‌ انقلاب اسلامی که قانون اساسی ماست، هستند.

وی قانون اساسی را تبلور ارزش‌ها، اصول و خواسته‌های انقلاب اسلامی دانسته و اظهار کرد: قانون اساسی از متن مکتب اهلبیت و از متن اسلام برخاسته و معرف خواسته‌های انباشته شده‌ قرون اعصار، علما و متدینین بوده است.

حجت الاسلام و المسلمین واعظی ادامه داد: نهضتی که حضرت امام(ره) به راه انداخت و شد انقلاب اسلامی ایران، در واقع به ثمر رسانده خواسته‌های نهفته شده‌ حوزه‌های علمیه و متدینین جامعه‌ بود. اسلام خواهی، عدالتخواهی، آزادی خواهی، استقلال طلبی و نفی سلطه‌ بیگانگان، اخلاق مداری و حاکمیت اصول و ارزش‌های اسلامی، از شعارهای این نهضت بود.

وی گفت: نهم دی یک تولایی داشت و یک تبرایی، در این روز مردم آمدند چون احساس خطر کردند که مکتب اهلبیت، عاشورا، ولایت فقیه و اساس انقلاب، توسط عده‌ای در حال مخدوش شدن است.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مردم آمدند که با خواسته‌های انقلاب بیعت مجدد کنند خاطرنشان کرد: در آن روز بر کسانی که آگاهانه در مقابل انقلاب اسلامی ایستادند و ضد انقلابی که نشان‌دار و تابلو‌دار آمد و در مقابل نظام ایستاد و برخی از افرادی که دچار غفلت شدندو نتوانستند بین خواسته‌های حزبی و گروهی خودشان و خواسته‌های انقلاب اسلامی، مرز مشخصی را تعیین کنند، هشدار داده شد.

وی افزود: مردم شعارهایشان و عَلمی که بلند می‌کردند دفاع از یک گروه خاص، جریان خاص نبود بلکه  دفاع از اصل انقلاب، ولایت فقیه ، امام و رهبری بود و نهیب زدن بر کسانی که در واقع این درک سیاسی را نداشتند که کجا قرار گرفتیم و در مقابل چه جریاناتی انقلاب دارد به خطر می‌افتد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فرارسیدن ایام انتخابات گفت: باز دوباره مصادره کنندگان انقلاب، به میدان می‌آیند که باید به این بلوغ در فرهنگ سیاسی برسیم که اساسی داریم به نام انقلاب اسلامی و ترجمان اصول ارزش‌های انقلاب اسلامی، می‌شود این قانون اساسی.

وی اضافه کرد: هر کسی که وفادار به این انقلاب اسلامی و ارزش‌های انقلاب اسلامی باشد زیر چتر انقلاب است و هر کسی مقابل باشد، خارج از انقلاب است. البته در زیر این چتر، علایق و سلایق مختلفی وجود دارد.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی ادامه داد: بعضی ها انقلابی هستند یعنی وفادار به اصل انقلاب هستند، اما در تفسیرشان نسبت به تقویت جانب جمهوریت، نقش مردم، حقوق مدنی و این گونه موارد را که به اصطلاح وجه سیاسی دارد و خواسته‌های سیاسی هست و مربوط به حوزه‌ اولویت‌های سیاسی می‌شود از نظرشان دارای اولویت هست.

حجت الاسلام و المسلمین واعظی با بیان اینکه باید از این انقلاب صیانت کنیم ادامه داد: باید مؤلفه‌های انقلاب را بشناسیم و بعد از آن اشخاص و جریانات را به مولفه‌های انقلاب اسلامی بشناسیم، این مولفه‌ها نیز در بهترین وجه، در بیان حضرت امام، در عمل حضرت امام و بعد در کلام مقام معظم رهبری نمایان است.

وی تصریح کرد: مصادره کردن رهبری انقلاب، انقلاب اسلامی و رویدادها و مناسبت های این انقلاب همچون نهم دی از آفت های امروز جریان های سیاسی شده است.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی رکن، رکین انقلاب اسلامی و قانون اساسی را ولایت فقیه و ولی فقیه دانسته و اظهار داشت: کسی که ولایت فقیه را قبول نداشته باشد یا ولی فقیه را قبول نداشته باشد، نمی‌تواند بگوید من انقلابی هستم، چه انقلابی؟ وقتی رکن رکین را قبول ندارد اساس را قبول ندارد.

وی با اشاره به اینکه حَکَم در انتخابات مردم هستند گفت: باید به رأی مردم احترام گذاشت و بعد از پایان انتخابات رقابت ها را به رفاقت تبدیل کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم که با تجربه‌هایی که از گذشته داریم این انتخاباتی که در پیش رو هست مایه‌ وحدت بیشتر جامعه‌ و در نهایت تقویت انقلاب اسلامی ایران شود.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha