یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۴ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 12, 2024
نماینده ولی‌فقیه در کردستان

حوزه / نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: اخلاص، جهاد و مهاجرت سه ویژگی بارز شهید سلیمانی بود که باعث محبوبیتش در بین همه مردم جامعه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی، شامگاه یکشنبه در کلاس درس اخلاق معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، با تسلیت فرا رسیدن دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ایام فاطمیه (س) اظهار داشت: جهاد فی سبیل الله در قاموس حضرت امیرالمومنین (ع)؛ کسی که از همه شجاع‌تر بود، وجود داشت و باید امروزه منش، راه و سیره آن حضرت الگوی زندگی همه ما قرار گیرد.

وی با طرح این سوال که چه چیزی باعث شده که ما به اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) و حاج قاسم علاقمند هستیم، به فضائل انسانی و راز محبوبیت یک انسان ارزشی اشاره کرد و گفت: اخلاص همواره مایه ماندگاری و محبوبیت انسان در محضر پروردگار می‌شود؛ اخلاص یعنی کسی که مخلص و کارها را تنها برای رضای خدا انجام بدهد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با یادآوری اینکه شهدای گرانقدر همچون شهیدان سلیمانی و خرازی برای حفظ دین، ارزش‌ها، آرمان‌ها و امنیت مردم مخلصانه تلاش کردند، تصریح کرد: همه مسئولان و انسان‌های جامعه نیز هر کس در کار خود اخلاص را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) مظهر و تجلی اخلاص است، افزود: اخلاص، جهاد و مهاجرت سه ویژگی بارز شهید سلیمانی بود که باعث محبوبیتش در بین همه مردم جامعه شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی با یادآوری اینکه در دوران جنگ تحمیلی کسانی بودند که برای رفتن و حضور در جبهه‌ها و جهاد کردن التماس می‌کردند، عنوان کرد: متأسفانه امروزه کسانی هستند که برای مسئولیت گرفتن التماس می‌کنند در حالی اگر به آنها بگویید به جنگ بروید می‌گویند اگر سعادت باشد می‌رویم!

وی با تاکید بر اینکه طلاب به‌صورت میدانی در بین مردم حضور یابند، اظهار کرد: مرد میدان یعنی مرد هجرت، یعنی اینکه از نزدیک مشکلات و دغدغه‌های مردم را مشاهده و گوش داد، چراکه امروزه این مهم بسیار احساس می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: امیدوارم به برکت خون شهدا بتوانیم وظایف خود را به نحو احسن انجام داده و عاقبتمان ختم به خیر و شهادت شود.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha