یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
سواد رسانه ای

حوزه/مدرس و پژوهشگر سواد رسانه ای تصریح کرد: از مسئولان و مدیران فرهنگی کشور انتظار می رود که زمینه تقویت و توسعه آموزش های سواد رسانه ای را در سطح جامعه و به خصوص در بین نسل جدید فراهم نمایند.

فرید محمدی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: امروزه یکی از مهم ترین بایسته های فرهنگی و رسانه ای کشور توجه به همین مساله است که متأسفانه گاهی دچار کم توجهی هایی می شود و این در حالی است که به خاطر همین غفلت ها و کم توجهی ها، قبل از هر چیز، کلیت جامعه متضرر می گردد.

وی افزود: واقعیت آن است که تقویت و ارتقای سطح سواد رسانه ای اعضای جامعه به خصوص نسل جدید باعث می شود که افراد در مواجهه با خیلی از آسیب های فرهنگی و اجتماعی، به نوعی مصونیت درونی دست پیدا کنند.

این کارشناس مسایل فرهنگی همچنین گفت: سواد رسانه ای به ما این نکته را متذکر می شود که می بایست نظام مصرف رسانه ای ما متناسب با نیازهایمان باشد و این که به ویژه از پُرخوری در فضای رسانه ای بپرهیزیم، چه آن که ممکن است این پرخوری به نوعی اعتیاد رسانه ای بینجامد که خودش عوارض و آسیب های نامطلوب متعددی به همراه دارد.

وی با اشاره به این که سواد رسانه ای درک و شناختی متکی بر دانش در عرصه رسانه است، خاطرنشان کرد: دانش رسانه ای کمک می کند که فرد از یک انسان منفعل در برابر رسانه به انسانی منتقد و واجد قدرت تجزیه و تحلیل برسد که به خوبی می تواند رژیم مصرف رسانه ای خود را کنترل و مدیریت نماید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha