سه‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ |۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 3, 2024
بنیاد شهید

حوزه/ اوحدی گفت: محدودیت مکانی، زمانی و تفکیک جنسیتی برای آموزش علم وجود ندارد و انسان از زمانی که در گهواره است تا پیری باید علم بیاموزد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، آیین اولین همایش تجلیل از برگزیدگان پویش ملی ایثار با نام «من می‌نویسم» امروز ۱۵ آبان آبان در هتل بزرگ فردوسی تهران برگزار شد.

در آغاز این همایش یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه این رویداد در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و استعدادیابی دانش‌آموزان و با حضور ۸۰۴ مدرسه شاهد و بیش از ۴ هزار دانش‌آموز برگزار شده است، اظهار داشت: باید فرمایشات امامین انقلاب اسلامی را تداوم ببخشیم، زیرا دانش آموزان شاهد و ایثارگر ما گنجینه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی هستند.

وی افزود: دلیل این امر، ماندگاری فرهنگ ایثار و جهاد و مقاومت در جامعه است و دانش آموزان شاهد باید الگوی علم و اخلاق در جامعه باشند و پدران خود را سرمشق خود قرار دهند.

وی تصریح کرد: همچنین بیش از ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده در کشور داریم که آنها باید الگو و سرمشق زنان در کشور باشند.

در ادامه جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید رمضان موسوی‌مقدم نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ابراز کرد: «خوب دیدن» و «خوب شنیدن» موضوعی مهم برای خوب نوشتن است و قرآن کریم هم اشاره به خوب دیدن و خوب شنیدن دارد تا بتوان جزئیات و ظرایف را به درستی مشاهده کرد.

وی یادآور شد: نگاه‌ کردن‌ صحیح و دقت در موضوعات و استفاده از فرصت طلایی، منجر به ظهور استعدادهای جدید می‌شود.

سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این همایش گفت: پیامبر اکرم(ص) در مورد موضوع علم و یادگیری تاکید فراوان داشتند.

وی با تأکید بر اینکه در آموزه‌های دینی ما هیچ حدی برای علم وجود ندارد، اظهار کرد: محدودیت مکانی، زمانی و تفکیک جنسیتی برای آموزش علم وجود ندارد و انسان از زمانی که در گهواره است تا پیری باید علم بیاموزد.

وی به ذکر خاطره‌ای از دوران اسارت خود پرداخت و یادآور شد: در آن زمان داشتن قلم و کاغذ ممنوع بود و اسرا در اردوگاه با گچ دیوار روی زمین سیمانی آموزش می‌دیدند، ثمره آن سختی‌ها در اسارت آن بود که با آمدن صلیب سرخ قلم و کاغذ در اردوگاه‌ها آزاد شد و امروز همین آزادگان از جامعه نخبگان کشور هستند.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: نخبگان شاهد امروز، به بیش از ۱۰ هزار نفر رسیده‌اند، دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر باید برای علم‌آموزی تلاش کنند و به خاطر داشته باشند که علم‌آموزی محدودیتی ندارد، پیامبر اکرم(ص) که به عنوان اشرف مخلوقات کلام وحی بر ایشان نازل شد بر علم‌آموزی بی‌نهایت تاکید داشتند اما به این نکته هم توجه داشتند که علمی که منفعتی برای مردم جامعه ندارد فایده هم ندارد.

در انتهای مراسم از برگزیدگان این پویش تجلیل شد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha