شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۹
برگزاری مسابقه قرآن دانش‌آموزی در منطقه ۴ تهران

حوزه/ مسابقات قرآن و عترت منطقه‌ای با حضور پرشور دانش‌آموزان تمامی مقاطع تحصیلی، اولیا، مربیان و مسئولان آموزش و پرورش منطقه ۴ و تعدادی از مدیران اداره کل استان تهران، در دبستان شهید دهقان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، مسابقات قرآن و عترت منطقه‌‎ای آموزش و پرورش در روزهای هجدهم و نوزدهم بهمن ۱۴۰۳، با هدف گسترش فرهنگ انس با قرآن کریم، پرورش استعدادهای قرآنی و تقویت انگیزه دانش‌آموزان برای بهره‌گیری از معارف الهی، در فضایی پرشور در دبستان شاهد دهقان منطقه ۴ تهران برگزار شد.

شرکت‌کنندگان حاضر در این مسابقات در ۱۲ رشته آوایی و پژوهشی شامل حفظ و قرائت قرآن، تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، گفتمان مهدوی، اذان، احکام، قرائت ترتیل، تجوید قرآن، دعاخوانی و روضه‌خوانی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

نصیری، کارشناس قرآن و عترت آموزش و پرورش منطقه ۴ در گفت و گویی خاطرنشان ساخت: این مسابقات در تمامی مقاطع تحصیلی برگزار می‌شود و شامل دو روز رقابت است؛ روز هجدهم بهمن‌ماه ویژه دختران و نوزدهم بهمن ویژه پسران است که هر روز از ساعت ۸ تا ۱۴ ادامه دارد.

وی افزود: در این دوره، ۹۰۰ دانش‌آموز دختر و ۷۰۰ دانش‌آموز پسر شرکت کرده‌اند و نفرات برتر این مرحله به مسابقات استانی که اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می‌شود، راه پیدا خواهند کرد. ضمن اینکه داوران این مسابقات از میان فرهنگیان و طلاب حوزه علمیه انتخاب شده‌اند.

بر اساس این گزارش در حاشیه این مسابقات حضور خادمان امام رضا (ع) و برپایی میز خدمت کانون قرآن در آشنایی با طرح ملی من قرآن را دوست دارم، تعلیم و تربیت و چایخانه حضرتی و پذیرایی از شرکت‌کنندگان برپا بود و فضای مسابقه را معنوی‌تر و آرامش‌بخش‌تر کرده بود، موضوعی که مورد استقبال دانش‌آموزان، اولیا و مربیان قرار گرفت.

مهرانگیز ابراهیمی، مدیر دبستان دهقان، در حاشیه این مسابقات گفت: این رویداد، چهل‌وسومین دوره مسابقات منطقه‌ای است که برنامه‌ریزی آن از آذرماه امسال با تشکیل کارگروه‌هایی از مدارس شاهد منطقه ۴ و مدارس همجوار، آغاز شده و اکنون در حال اجرا است.

معصومه اثنی‌عشری، یکی از داوران حاضر در این مسابقات گفت: تلاش می‌کنیم دانش‌آموزان در طول مسابقه آرامش خود را حفظ کنند و هدف اصلی این رقابت‌ها، ایجاد انگیزه برای گرایش به قرآن است تا ان‌شاءالله دانش‌آموزان بتوانند در مسابقات کشوری و جهانی شرکت کنند و با ترویج معارف قرآنی، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی باشیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha