شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴
یادداشت رسیده | ۲۲ بهمن، راهپیمایی دشمن شکن

حوزه/ ماموستا ملا عبدالرحمن مرادی، در یادداشتی گفت: با توجه به تأکیدات رهبری حکیم و فرزانه، مردم همیشه در صحنه و قهرمان کرمانشاه را به راهپیمایی دشمن شکن ۲۲ بهمن، در این یوم الله عظیم، دعوت می نماییم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، ماموستا ملا عبدالرحمن مرادی امام جمعه اهل سنت شهر کرمانشاه ضمن تبریک به مناسبت دهه فجر و شکرانه دستاوردهای مهم، در یادداشتی با عنوان «راهپیمایی دشمن شکن ۲۲بهمن»، آورده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

«وَ نُرِیدُ أَن نَّمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ.»

در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، افتتاح طرح‌ها و پروژه ها در ایام دهه فجر، ستودنی است.

انقلاب اسلامی ایران، در طول تاریخ بشریت و خاصتا که در قرون اخیر ملت های مختلف انقلاب‌های مختلفی، من جمله انقلاب فرانسه و انقلاب صنعتی و انقلاب مکزیک، چین، تونس، انقلاب‌های عربی و انقلاب آمریکا که در سال ۱۷۷۵ تا ۱۷۸۴ بعلت نارضایتی از سلطه بریتانیا و اخذ مالیات های سنگین، بدون هماهنگی در پارلمان و خواسته‌های استقلالی، آنان موفق به تشکیل ایالات متحده آمریکا، با اصولی دموکراتیک را به ثمر رساندند، تفاوت ماهوی دارد.

اما در سال ۵۷ در ایران، انقلابی صورت گرفت که سبب تغییر کلی ساختار حکومتی قبل شدکه ملت شریف ایران، با رهبری علما و با پیروی از رهنمودهای حضرت امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه)، توانستند این کارمهم را انجام دهند که علل این انقلاب، نارضایتی مردم از رژیم شاهنشاهی، فساد، نابرابری‌های اجتماعی، خواسته های دینی و سیاسی و مشکلات فقر مردم، خاصتا در روستاها و نبود امکانات بود.

ملت شریف ایران توانستند خودشان با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، اختیارات مملکت را بدست بگیرند و در طی این ۴۶ سال دستاوردهای مهمی را هم بدست آورند.

در این ایام ما شاهد افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های مهم و مختلفی هستیم که نشان از سعی و تلاش و جدیت مسئولین نظام و دولتمردان و جوانان نخبه و تحصیل کرده و زحمت کش ما، در تمامی شهرها و روستاهای کشور دارد، من جمله افتتاح ۸۲ هزار واحد مسکونی ساخته شده که دردولت شهید رئیسی شروع به ساخت شد و توسط دولت جدید به دست رییس جمهور تحویل مردم شد و امیدواریم این روند تا پایان طرح ساخت مسکن ملی ادامه یابد.

همچنین در استان ما، من جمله عملیات گاز رسانی به ۷۰ روستای بخش سرفیروز آباد شهرستان کرمانشاه صورت گرفت که ما از رئیس جمهور و استاندارمان دکتر حبیبی ممنون و متشکر هستیم و آرزوی توفیق داریم.

باید به این فرمایش رهبری حکیم و فرزانه توجه داشته باشیم که فرمودند: راهپیمایی ۲۲ بهمن هر سال مظهر اتحاد ملی است و در کشور ما ملت بصیر و مسئولان خستگی‌ناپذیر، مشکلات ما را برطرف می کند، و به همین خاطر در این یوم الله عظیم، مردم همیشه در صحنه و قهرمان شهرمان را به راهپیمایی دشمن شکن ۲۲بهمن دعوت می نماییم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha