سجاد نوری در حاشیه سومین دوره جشنواره ستایشگری ذاکران، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، نظرات خود را در خصوص روند برگزاری مسابقات مرثیه و چالشهای پیش روی آن مطرح کرد.
نوری که بهعنوان داور بخش اصول و فنون در این دوره حضور داشت، در ابتدا بر اهمیت وجود اساتید برجسته و داوران درجه یک در سطح کشور تاکید کرد و از حضور چهرههایی همچون آقایان یعقوبزاده و یاسر رحمانی بهعنوان افراد تاثیرگذار در آموزش و ارتقاء سطح مسابقات یاد کرد و اظهار داشت: این اساتید با تخصصهای مختلف خود، از جمله در زمینه لحن، صوت و فنون مرثیهخوانی، همواره در تلاشاند تا سطح کیفی این مسابقات را بهبود بخشند.
وی با بیان اینکه کیفیت مسابقات هنوز با انتظارات داوران و شرکتکنندگان فاصله زیادی دارد، افزود: مشارکت مسئولان فرهنگی نهتنها برای شرکتکنندگان دلگرمی بههمراه دارد، بلکه میتواند باعث بهبود کیفیت کلی مسابقات شود.
نوری با اشاره به اهمیت معرفی برترین شرکتکنندگان به مراکز خدمات فرهنگی و حتی اماکن مذهبی مانند حرمها، این کار را گامی موثر در جهت بهنمایش گذاشتن استعدادهای افراد دانست.
پیشرفت در کیفیت داوری و شرکتکنندگان
داور بخش اصول و فنون مسابقات مرثیه به پیشرفتهای قابل توجه در سطح داوران و شرکتکنندگان مسابقات مرثیه در مقایسه با سالهای گذشته اشاره کرد و ادامه داد: داوران امسال تخصصیتر از گذشته به ارزیابی شرکتکنندگان پرداختند، در بین شرکتکنندگان نیز، گروهی از آنها با اجرای بسیار خوب خود در سطح بالاتری از دیگران قرار دارند.
اهمیت تبلیغات پیش از مسابقات
نوری همچنین به لزوم تبلیغات وسیعتر و هدفمندتر برای جذب شرکتکنندگان بیشتر در سالهای آتی اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه بسیاری از طلبهها از برگزاری این مسابقات بیخبر بودند و این به دلیل تبلیغات ضعیف است که برای سالهای آینده باید تبلیغات از یک ماه قبل آغاز شود تا همه افراد در حوزه علمیه و دیگر علاقهمندان از برگزاری آن مطلع شوند.
وی خاطرنشان کرد: اگر مسئولان فرهنگی مشارکت بیشتری در برگزاری این مسابقات داشته باشند و تبلیغات گستردهتری برای جذب شرکتکنندگان صورت گیرد، قطعاً شاهد رقابتهای باکیفیتتری خواهیم بود که انگیزه و اشتیاق افراد را برای شرکت در آن افزایش میدهد.
انتهای پیام. /
نظر شما