پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۴
برگزاری مسابقات فوتسال بین هیئات مذهبی شهرستان خوی

حوزه/ رئیس اداره تبلیغات اسلامی خوی گفت: با حمایت مسئولین و نقش محوری هیئات مذهبی مسابقات فوتسال گرامیداشت دهه فجر با هدف تقویت وحدت و نشاط اجتماعی ویژه هیئات مذهبی در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت الاسلام محسن مسلمی، امروز در آیین افتتاحیه مسابقات فوتسال جام "تا انقلاب مهدی" ویژه هیدات مذهبی از برگزاری این رویداد برای اولین بار در منطقه خبر داد و اظهار داشت: با حمایت مسئولین و نقش محوری هیئات مذهبی مسابقات فوتسال گرامیداشت دهه فجر با هدف تقویت وحدت و نشاط اجتماعی ویژه هیئات مذهبی برگزار می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی خوی با اشاره به اهمیت هیئت محوری بودن این مسابقات، گفت: مفتخریم که به فضل الهی، این دوره از مسابقات را به صورت رسمی برگزار می‌کنیم و این اقدام برای اولین بار در منطقه با حمایت مسئولین صورت گرفته و تمامی تیم‌های شرکت‌کننده از اعضای هیئت‌ها هستند.

حجت‌الاسلام مسلمی، ایجاد انسجام و اتحاد بین هیئات مذهبی و تقویت روحیه همدلی و همبستگی در بین اعضای هیئت‌ها را از اهداف اصلی برگزاری این مسابقات برشمرد و تاکید کرد: مسابقات باید بر پایه رفاقت و همدلی برگزار شود و هدف ما ایجاد فضاهای رقابتی صرف نیست، بلکه می‌خواهیم از طریق این هم‌افزایی، پیوندهای عمیق‌تری بین جوانان و هیئات مذهبی ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: این مسابقات، فرصتی مغتنم برای گردهمایی جوانان مذهبی و تقویت روحیه ورزشکاری و اخلاق‌مداری در جامعه به شمار می‌رود.

در ادامه این برنامه کریم علی نژاد فرماندار خوی با ابراز خرسندی از حضور در جمع جوانان متدین در این رویداد ورزشی و فرهنگی، جام "تا انقلاب مهدی" را نمادی از عشق و ارادت به حضرت ولی عصر (عج) و گامی در ترویج فرهنگ پهلوانی و ارزش‌های اسلامی دانست و گفت: تهذیب نفس و تقویت ایمان در کنار فعالیت‌های ورزشی، هیئات مذهبی را به بازوی توانمند تربیت و هدایت جوانان تبدیل می کند و برگزاری این مسابقات، فرصتی مغتنم برای تعامل و همدلی بیشتر بین جوانان و هیئات مذهبی به شمار می رود.

همچنین حسن نصرالله پور نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های لازم برای ارتقاء نشاط اجتماعی، اظهار کرد: با حمایت هایی که از سوی اعضای شورای اسلامی شهر خوی داریم، عزم خود را جزم کردیم تا شهری پویا و فعال در تمامی زمینه ها به ارمغان بیاوریم.

شهردار خوی ضمن تشکر از حضور و مشارکت هیئات مذهبی در برنامه‌های شهر، بر استمرار برگزاری این رویدادهای ارزشمند تاکید کرد و افزود: در این دوره از مجموعه مدیریت شهری، آمادگی خود را برای برگزاری برنامه ها رویدادهای مذهبی و فرهنگی شهر از اولین روزهای مدیریتی اعلام داشته ایم و تا پایان نیز بر همین اساس خواهد بود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha