به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، در آستانه میلاد پرنور حضرت مهدی (عج) و نیمه شعبان، جشن بزرگ و باشکوه خانواده ریحان با حضور حجتالاسلام سبزی نماینده مردم شهرستان ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام رحیمی امام جمعه این شهرستان، سرگرد دلیریان مسئول امور عقیدتی و سیاسی سپاه،آقای مقدم موسس مدارس علمیه ساوه و کادر مدارس علمیه فاطمه الزهرا،الهیه و موسسه آموزش عالی ریحانة الرسول ساوه برگزار شد.
حجتالاسلام فرهادی، عضو مرکز مشاوره سماح، به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: در عصر کنونی که مراکز و سازمانهای متعددی در دنیا مشغول فعالیت هستند، حوزههای علمیه تنها نهادی هستند که مأموریت و هدف آنها بر پایه ایمان و معنویت بنا شده است.
وی گفت:علوم حوزوی و دینی، برخلاف علوم دیگری که رنگ و بوی زمینی دارند و توسط انسانها کشف و اختراع شدهاند، آسمانی هستند و از جانب خداوند نازل شدهاند.
حجت الاسلام فرهادی در ادامه، با اشاره به رسالت طلاب در عرصه تبلیغ، بیان داشت: طول عمر تبلیغ، به دوران رسالت انبیا بر میگردد که همواره از سوی مادیگرایان و دنیاطلبان از طریق استهزاء و تمسخر مورد انکار قرار میگرفتند.
وی، با اشاره به داستان پیامبر حضرت هارون علیه السلام، دلیل انتخاب حضرت هارون (علیهالسلام) به پیامبری را خشوع و تواضع او نزد مردم دانست و این ویژگی را همواره از اصول اخلاقی طلبگی عنوان کرد. حجت الاسلام فرهادی در بخش دیگری از سخنان خود ، خطاب به خانوادههای طلاب، با بیان داستان کوتاهی از زندگی علما به جایگاه طلبه در نزد خانواده اشاره کرد و گفت: یک طلبه تحت نظر مستقیم حضرت ولیعصر (عجلاللهتعالیفرجه) قرار دارد چراکه او انتخاب شده خاص خداوند است.
وی بر حمایت مالی و عاطفی طلاب از سوی خانواده تأکید کرد و در ادامه، توصیهای به مسئولین و اساتید حوزه علمیه داشت که ارتقای سطح امنیت روانی برای طلاب ضروری است، بهگونهای که یک طلبه بدون دغدغههای ذهنی بتواند به تحصیل خود ادامه دهد.
وی تأکید کرد که حمایت از طلاب قطعا موجب سازندگی بیشتر حوزههای علمیه خواهد شد.
در ادامه حجتالاسلام سبزی، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی شهرستان ساوه، ضمن تبریک میلاد خجسته حضرت ولیعصر (عجلاللهفرجهالشریف) و دهه مبارک فجر، به آیه «وارثان زمین» اشاره کرد و گفت: قرآن فرموده است که صالحان وارثان زمیناند، و این صالحان همان تربیتشدگان حوزههای علمیه هستند.
وی خاطرنشان کرد که طلاب وارثان انبیا هستند و وظیفه ارتقای معنویت و روح ایمان در جامعه را بر عهده دارند. همچنین، با اشاره به بنیان و اساس خوی طلبگی که مبتنی بر خودسازی و تهذیب نفس است، این دو عامل را از مهمترین ویژگیهای مسیر طلبگی دانست و تأکید کرد که نبود این ویژگیها میتواند باعث استحاله فرد و دور شدن او از مسیر طلبگی شود.
از بخشهای مهم این برنامه، تکریم و تقدیر از زحمات و تلاشهای خالصانه دو تن از کارکنان مدرسه علمیه فاطمه الزهرا ساوه، خانم شوکتی (معاون آموزش) و سرکار خانم مقدم (معاون مالی و اداری) بود که به همین منظور، با اهدای هدایا و لوح سپاس،از خدمات این عزیزان تقدیر به عمل آمد.
خانم شوکتی، معاون آموزش و استاد مدارس علمیه شهرستان ساوه، ضمن تشکر و قدردانی از این اقدام، طلبگی را فارغ از بازنشستگی دانست و گفت: طلبگی مسیری است که پایانی ندارد.
نظر شما