جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹
ایمان به غیب و عمل به‌ موقع شاخصه شیعه منتظر است

حوزه/ حجت‌الاسلام تازه‌مَرد، گفت: ایمان به غیب، امیدوار بودن و مقاومت و عمل به‌موقع سه شاخصه شیعه منتظر است.

حجت‌الاسلام محمد تازه‌مَرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان با اشاره به آیاتی از سوره بقره در قرآن کریم، اظهار داشت: نخستین نشانه متقیان، انسان‌های پرهیزکار و شیعیان حقیقی، ایمان به غیب است، مردم بر حسب ظاهر امام مهدی(عج) را نمی‌بینند اما به وجود و ظهور ایشان باور و ایمان دارند.

وی افزود: ایمان به غیب باعث می‌شود انسان را به مقصد برساند، شیعیان به وجود امام زمان(عج) ایمان دارند و نباید دست از این ایمان خود بردارند، همچنان که در زندگی ناملایمات و مشکلی پیش می‌آید، نباید فراموش کنیم که ما مومن امام زمان هستیم و به عنوان یک شیعه منتظر، همواره بر ایمان‌مان محکم و استوار ایستاده‌ایم.

معاون پژوهش مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) آران و بیدگل دومین شاخصه مومن و شیعه منتظر را امید دانست و تصریح کرد: امیدوار بودن به مقصد و سرمنزل مقصود که ظهور امام زمان(عج) است و فرج و گشایش تمامی کارهای بشریت نه فقط مسلمانان و شیعیان به‌دست امام زمان(عج) است.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد: در روایت‌ها بیان شده امت آخرالزمان به امت حضرت موسی(ع) شباهت دارند و قرآن کریم فرموده است: مادر و خواهر حضرت موسی(ع) با امیدواری آن حضرت را داخل صندوقچه قرار دادند و به رود انداختند، اگر آنها امیدی به عنایت نصرت الهی نداشتند، نمی‌توانستند این کار انجام دهند.

حجت‌الاسلام تازه‌مرد گفت: در مورد امام زمان(عج) نیز همین تعبیر را در دعای عهد می‌خوانیم که «إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعِیداً وَ نَرَاهُ قَرِیباً»، دشمنان ظهور امام زمان(عج) را دور می‌انگارند اما شیعیان فرج و ظهور آن حضرت خیلی نزدیک می‌بینند و اعتقاد و امید به خدایی دارند که امام زمانش را حتما می‌فرستد و ظهور می‌کند، همانگونه که حضرت موسی(ع) را دامن فرعون لعین رشد و تربیت کرد.

وی تاکید کرد: بنابر این شیعیان باید حتما امیدوار باشند که ظهور حضرت مهدی(عج) قطعی است و هر آن باید خودمان را برای ظهور آماده و محیا کنیم.

معاون پژوهش مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) آران و بیدگل، سومین شاخصه شیعه منتظر را مقاومت و مقابله به هنگام برشمرد و یادآور شد: این مهم از ویژگی‌های مومن و شیعه منتظر است که باید به آن جامه عمل بپوشانیم.

استاد حوزه با اشاره به داستان قرآن کریم در مورد فرعون، ساحران و حضرت موسی(ع)، ابراز کرد: هنگامی که ساحران واقعیت را دیدند در مقابل فرعون، مقاومت کردند و به حضرت موسی(ع) ایمان آوردند و گفتند حق با آن حضرت است، بنابر این شایسته است که شیعه وقتی حق را شناخت، پای آن بماند و مقاومت، پایداری و استقامت در راه حق انجام دهد.

حجت‌الاسلام تازه‌مرد اظهارکرد: حتی وقتی فرعون آنها را تهدید به قطع دست و پا کرد، آنها از این تهدید نهراسیدند و دست از مقاومت در ایمانی که به تازگی شکل گرفته بود بر نداشتند، پای حق ایستادند و مقاومت و پایداری کردند.

وی با تاکید بر درس گرفتن از واقعه عاشورا که باید به‌موقع یاری‌گر امام زمان(عج) باشیم، تصریح کرد: باید از مردم کوفه عبرت گرفت که اگر نتوانیم از نایب امام، اطاعت کنیم، هرگز امام را اطاعت نخواهیم کرد چراکه مردم کوفه از سفیر و نایب خاص امام زمانشان حضرت مسلم، اطاعت نکردند و نتیجه آن شد که از یاری امام زمانشان هم عقب ماندند.

معاون پژوهش مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) آران و بیدگل گفت: توابین حرکت کردند، کشته و شهید شدند اما عمل به‌موقع انجام ندادند، تعبیری که رهبر معظم انقلاب در قدردانی از مردم برای حضور راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال فرمودند عمل به‌موقع خیلی مهم است، توابین از این مولفه استفاده نکردند که اگر در کربلا برای یاری امام حسین(ع) حاضر می‌شدند، شاید تاریخ به گونه‌ای دیگری رقم می‌خورد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در عصر غیبت امام زمان با داشتن شاخصه‌های ایمان به غیب، امیدوار بودن و شیعه مقاوم و به هنگام با اطاعت از نائب عام امام زمان(عج) مقام معظم رهبری، به‌زودی در رکاب مولا و صاحب اصلی زمین و زمان حضرت ولیعصر(عج) یاری‌گر آن حضرت باشیم، خداوند متعال وعده داده است که ای اهل ایمان اگر خدا را یاری کنید قطعا او هم شما را یاری خواهد کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • عباسی عبدالله IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
    مطالب بسیار عالی و خوب است مخصوصا بیان استاد تازه مرد