یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷
تیم سامبو کرمانشاه با کسب ۳طلا و ۵برنز در جایگاه سوم کشور قرار گرفت

حوزه/ حجت‌الاسلام وحید احمدی، مسئول انجمن سامبو استان کرمانشاه، از برگزاری مسابقات قهرمانی سامبو با حضور ۱۸۰ ورزشکار و کسب ۳ طلا و ۵ برنز در جایگاه سوم کشور، خبر داد.

حجت‌الاسلام وحید احمدی، مسئول انجمن سامبو استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه، در خصوص نتیجه مسابقات تیم سامبو استان کرمانشاه ، اظهار داشت: سرمربی تیم و مسئول انجمن سامبو استان، در مسابقات کشوری سامبو با کسب ۳ مدال طلا و ۵ مدال برنز به جایگاه سوم این رقابت‌ها دست یافت.در این دوره از مسابقات که با حضور تیم‌های برتر کشور برگزار شد، تیم آذربایجان غربی با ۳ طلا و ۴ نقره به مقام اول و تیم مازندران با ۳ طلا، ۲ نقره و ۳ برنز به جایگاه دوم رسیدند. تیم کرمانشاه نیز با عملکرد درخشان خود در جایگاه سوم کشور ایستاد.

مدال‌آوران تیم کرمانشاه:
• سید مهدی جعفری: مدال طلا
• محمدرضا حسینی: مدال طلا
• مانی سلیمانی: مدال طلا
• رضا طهماسبی: مدال برنز
• افشین صادقی: مدال برنز
• رضا حیدریان: مدال برنز
• حسین عباسی: مدال برنز
• محمدرضا کنگوگر: مدال برنز

حجت‌الاسلام احمدی، سرمربی تیم و مربی تیم ملی نونهالان سامبو ایران، اظهار داشت: این دوره از مسابقات از سطح بالایی برخوردار بود و ما برای کسب جایگاه نخست تلاش کردیم.

وی گفت: متأسفانه در برخی فینال‌های زودهنگام، اختلاف امتیاز کم یا اخطارهای بیشتر باعث شد، چند مدال ما که می‌توانست طلا باشد، به برنز تبدیل شود و در نهایت به جایگاه سوم کشور بسنده کنیم.

مسئول انجمن سامبو استان کرمانشاه، از حمایت‌های شرکت دانش‌بنیان مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه قدردانی کرد و گفت: «این شرکت به مدت سه سال است که از تیم سامبو حمایت می‌کند و ما از مدیر عامل ورزش‌دوست این شرکت، جناب آقای احد قبادی، تقدیر و تشکر می‌کنیم.

حجت‌الاسلام احمدی، افزود: تیم مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه در این سه سال توانسته است برای استان کرمانشاه افتخارآفرینی کند و این تیم در مسابقات جوانان کشور ۸ مدال ارزشمند کسب کرده و در مسابقات ساحلی کشور نیز به جایگاه چهارم دست یافته است.

وی گفت: در این دوره نیز با اختلاف بسیار کمی پس از استان میزبان و مازندران، در جایگاه سوم کشور قرار گرفتیم.

وی با اشاره به پتانسیل بالای تیم سامبو کرمانشاه، بیان کرد: اگر انجمن سامبو استان حمایت شود، می‌توانیم با اقتدار در جایگاه نخست کشور بایستیم. خوشحالیم که بدون هیچ بودجه‌ای از سوی اداره ورزش و جوانان استان، تنها به لطف پروردگار و دعای خیر مردم کرمانشاه، توانسته‌یم برای این استان افتخارآفرینی کنیم.

حجت الاسلام احمدی در پایان خواستار حمایت بیشتر از این رشته شد و گفت: اگر اداره ورزش و جوانان سالنی حتی به اندازه یک یا چند سانس در اختیار مربیان سامبو استان قرار دهد، قطعاً تیم سامبو کرمانشاه می‌تواند در تمامی اوزان مدال طلا کسب کند.

سامبو؛ رشته‌ای معتبر و بین‌المللی

سامبو یکی از رشته‌های معتبر ورزشی است که به‌طور رسمی عضو کمیته بین‌المللی المپیک است.

این رشته در بازی‌های آسیایی، بازی‌های داخل سالن آسیا و بازی‌های ساحلی حضور چشمگیری داشته و کرمانشاه به‌عنوان یکی از قطب‌های این رشته در کشور شناخته می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha