جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
شهید نصرالله، شجره مبارکه الهی و عامل وحدت محور مقاومت بود

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین حاجبی با اشاره به جایگاه رفیع شهید سید حسن نصرالله در جبهه مقاومت، وی را شجره مبارکه الهی و عاملی برای وحدت و انسجام این جبهه دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا حاجبی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلی امام علی (ع) قشم با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید حسن نصرالله، اظهار داشت: این حادثه بزرگ، نتایج بی‌بدیلی برای جبهه مقاومت به همراه داشت و در یک کلام، از برکات وجودی شهید سید حسن نصرالله و تشییع پیکر ایشان، عزت اسلام بود.

وی با بیان اینکه شهید نصرالله مؤمن به خدا، مسیر و راهش بود، افزود: این سید نورانی، سید مقاومت، شجره مبارکه الهی است که با نور خدای تبارک و تعالی پرورش یافت و امروز نیز نورافشانی می‌کند.

امام جمعه قشم با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در فراق این سرباز مقتدر، تصریح کرد: رهبری و رهروان حزب‌الله و جبهه مقاومت متاثر از وجود ایشان بودند و عمق تدابیر و اقدامات ایشان، مایه دلگرمی به جبهه مقاومت بود.

حجت الاسلام والمسلمین حاجبی با تاکید بر اینکه استمرار برکات وجودی شهید نصرالله باعث شده که او تبدیل به یک مکتب شود، خاطرنشان کرد: راه نصرالله، همان راه مقاومت است؛ همانطور که رفیق شهیدش حاج قاسم عزیز در کثرت پاسداری بود، این انسان نیز در کسوت روحانیت، دشمن را به اعتراف واداشت.

وی، تشییع پیکر شهید نصرالله را عزتی برای اسلام دانست و گفت: این تشییع، سونامی وحدت مقاومت را به راه انداخت و پروژه انزوای مقاومت را شکست داد، همچنین عامل وحدت بی‌سابقه‌ای در محور مقاومت شد و بر تداوم راه مقاومت تاکید کرد.

لزوم حفظ حرمت ماه مبارک رمضان

امام جمعه قشم با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، بر ضرورت حفظ حرمت این ماه تاکید کرد و از مردم، اصناف و مهمانان جزیره خواست تا با رعایت شئونات اسلامی، به روزه‌داران احترام بگذارند.

وی با بیان اینکه نفس‌های روزه‌داران در این ماه، تسبیح خداوند است، ابراز کرد: باید حرمت ماه رمضان در جزیره نگه داشته شود و همه از جمله مسیحیان، شیعه و سنی، اصناف، مغازه‌دارها و مهمانان، به این موضوع توجه داشته باشند.

احسان به نیازمندان و طبیعت، از برکات ماه رمضان

حجت‌الاسلام والمسلمین حاجبی با اشاره به هفته احسان در ابتدای ماه مبارک رمضان، خواستار مشارکت همگانی در احسان به نیازمندان و ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه شد و گفت: باید حال احسن را در این ماه بخواهیم و با انفاق و دست گشاده، حال خود را احسن‌الحال کنیم.

وی همچنین با گرامیداشت هفته درختکاری، احسان به طبیعت را از دیگر برکات ماه رمضان دانست و بر اهمیت توجه به محیط زیست برای بهتر زیستن انسان‌ها تاکید کرد.

هشدار به «کاسبان تخریب»

امام جمعه قشم با هشدار به کاسبان تخریب در جزیره، اظهار کرد: برخی افراد با تخریب مدیران و مسئولان، به دنبال کسب منافع شخصی هستند، این افراد بدانند که با تخریب دیگران، قبل از همه خودشان در چاه قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha