جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲
رمضان ماه پرهیزکاری است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی گفت: از برکات ماه مبارک رمضان غافل نشوید و از آنها بهره‌مند گردید، اضافه کرد: یکی از برکات ماه رمضان افطاری دادن و غذا دادن به مستضعفان و تهی‌دستان است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرکرد اظهار کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم؛ ماه عبادت و بندگی، ماهی که عبادت قابل توجه روزه در آن قرار دارد. روزه تنها مسئله ماه مبارک رمضان نیست؛ این ماه، ماه پرهیزکار شدن است.

وی اضافه کرد: اگر کسی یک ماه جلوی نفس خود را بگیرد ترک عادت می‌شود و قطعاً در زندگی او تأثیرگذار است، امید است که به برکت روزه با تقوا شوید.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی یادآور شد: قبلاً در ماه رمضان و محرم جرایم کمتر می‌شد، مردم در ماه مبارک رمضان حرمت نگه می‌داشتند؛ اگر انسان در این ماه رفتار خودش را حتی اگر اهل نماز و روزه نیست کنترل کند، بسیار تربیت می‌شود.

وی با بیان اینکه از برکات ماه مبارک رمضان غافل نشوید و از آنها بهره‌مند گردید، اضافه کرد: یکی از برکات ماه رمضان افطاری دادن و غذا دادن به مستضعفان و تهی‌دستان است.

امام جمعه شهرکرد تشییع جنازه تاریخی سید حسن نصرالله و شهید صفی الدینی را نقطه عطفی در تاریخ دانست و مطرح کرد: یک چنین جمعیتی و محبتی را تاریخ بشر به جز در ایران و عراق به خود ندیده بود که چنین اجتماعی به احترام عالم مجاهد دینی اتفاق بیافتد؛ این اجتماع عظیم یک رو کم کنی بزرگ برای آمریکا و صهیونیست‌های غاصب بود.

وی گفت: صهیونیست‌ها به اهداف نیل تا فرات نرسیدند و یک وجب از غزه را نتوانستند بگیرند، به عبارتی حریف یک ذره نشدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی با اشاره به ملت رشید لبنان مطرح کرد: آن سرزمین لیاقت داشت که با الهام‌بخشی رهبر عالی‌قدر ما روی پای خود بایستند و علی‌رغم فاجعه از دست دادن رهبران خود سرافراز و سربلند راه خودشان را ادامه دهند.

وی درباره رزمایش پیامبر اعظم نوزده گفت: حضور گسترده بسیجیان در رزمایش پیامبر اعظم نوزده شهرکرد مایه افتخار است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha