شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۴
برگزاری اولین آزمون متمرکز ناظران شرعی در استان کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر

حوزه/ مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری اولین آزمون متمرکز ناظران شرعی در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

حجت الاسلام سید مهدی طباطبایی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره‌کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در یاسوج، از برگزاری اولین آزمون متمرکز ناظران شرعی در استان کهگیلویه و بویراحمد همزمان با سراسر کشور خبر داد و اظهار داشت: این آزمون در روز جمعه دهم اسفندماه در اداره‌کل دامپزشکی استان یاسوج برگزار شد و ۱۷ ناظر از استان در آن شرکت کردند.

حجت‌الاسلام طباطبایی ابراز کرد: هدف از برگزاری این آزمون، ارتقای علمی ناظران شرعی است که پیش از این ارزیابی‌ها به صورت مداوم انجام می‌شد، اما به صورت متمرکز نبود و هر استان به طور جداگانه ناظران شرعی خود را ارزیابی می‌کرد.

وی همچنین به فعالیت‌های دفتر نمایندگی ولی فقیه در زمینه نظارت بر آبزیان حلال و حرام اشاره کرد و افزود: در حال حاضر، نزدیک به ۴۰۰ مزرعه آبزیان در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد داریم که به صورت جد نظارت شرعی بر این مزارع را در سال جاری آغاز خواهیم کرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره‌کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۱۷ ناظر ثابت و ذخیره به صورت شبانه‌روزی در نظارت شرعی کشتارگاه‌ها فعالیت می‌کنند.

وی به فعالیت‌های فرهنگی این دفتر اشاره کرد و یادآور شد: ما در زمینه فرهنگ‌سازی و روشنگری مصرف، بروشورها، پوسترها و کلیپ‌هایی تولید و منتشر کرده‌ایم، یکی دیگر از حوزه‌های فعالیت ما، برگزاری مصاحبه‌های علمی و تئوری ضمن خدمت برای ناظران شرعی است.

حجت‌الاسلام طباطبایی خاطرنشان کرد: ناظران شرعی همچنین برای کشتارگاه‌های خارج از کشور نیز مراحل آزمون عملی را طی می‌کنند تا اطمینان حاصل شود که فرآیند ذبح به صورت شرعی انجام می‌گیرد.

وی اظهار کرد: این اقدامات به منظور حفظ حلیت و کیفیت فرآورده‌های پروتئینی در بازار و فرایند مصرف انجام می‌شود.

حجت الاسلام سید مهدی طباطبایی تأکید کرد: این آزمون متمرکز و فعالیت‌های مرتبط با آن، نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان در ارتقای سطح نظارت شرعی و تأمین سلامت غذایی جامعه است.

برگزاری اولین آزمون متمرکز ناظران شرعی در استان کهگیلویه و بویراحمد

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha