دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵
نخستین دوره مسابقات جام رمضان مداحان کاشان و آران و بیدگل برگزار می‌شود

حوزه/ معاون بنیاد دعبل خزائی کاشان، از برگزاری نخستین دوره مسابقات جام رمضان مداحان شهرستان های کاشان و اران و بیدگل یادبود مداحان این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان ، سید علی‌اکبر جلال‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اعلام این خبر گفت: در نخستین دوره مسابقات جام رمضان مداحان کاشان و آران و بیدگل با حضور ۵ تیم به مدت شش روز از روز جمعه ۱۷ اسفند ماه در سالن ورزشی امیر کبیر آغاز می‌شود.

وی افزود: نخستین دوره مسابقات جام رمضان مداحان کاشان با هدفِ تشویق و ترغیب جوانان محلات کاشان به امرِ ورزش و ایجاد شور و نشاطِ در جامعه برگزار می‌شود.

معاون بنیاد دعبل خزائی کاشان گفت: در نخستین روز این مسابقات و در نخستین دیدار تیم مرحوم پاکروان در مقابل تیم شهید حمامیان صف آرایی می‌کنند و در بازی دوم مرحوم موبدی و مرحوم شیرین کار با هم رقابت می‌کنند.

این مسابقات با همکاری بنیاد دعبل خزائی، شورای هیئات مذهبی و کمیته ورزش کارگری شهرستان کاشان برگزار می‌شود.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha