چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
نمایشگاه هنری غزه در آیینه هنرمندان ایران‌زمین در گروه ۴۴ توپخانه نزاجا برپا شد

حوزه / نمایشگاه هنری با عنوان غزه در آیینه هنرمندان ایران‌زمین با هدف معرفی مظلومیت مردم فلسطین و حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران، در گروه ۴۴ توپخانه نزاجا برپا شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام عیسی کیانی معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی‌های ارتش در منطقه اصفهان در مراسم افتتاحیه نمایشگاه هنری غزه در آیینه هنرمندان ایران‌زمین که به همت گروه ۴۴ توپخانه نزاجا برپا شد، ضمن اشاره به اهمیت هنر در انتقال مفاهیم فرهنگی و دینی، اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه نشان‌دهنده توجه ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران به فرهنگ مقاومت و مظلومیت مردم فلسطین است، این نمایشگاه فرصتی است تا همگان با هنر اسلام و ایران آشنا شوند و بدانند که ما همواره در کنار مردم فلسطین و سایر ملت‌های مظلوم خواهیم ایستاد.

وی افزود: هنر نه تنها ابزاری برای بیان زیبایی‌ها است، بلکه می‌تواند پیام‌های عمیق‌تری از ظلم، مقاومت و ایستادگی را به جهانیان منتقل کند، آثار هنری نمایشگاه غزه در آیینه هنرمندان ایران‌زمین، گواهی بر روحیه مبارزه و مقاومت مردم فلسطین در برابر ظلم و استکبار جهانی است، هنرمندان ایرانی با بهره‌گیری از تجارب تاریخی و فرهنگی خود، توانسته‌اند در قالب آثار هنری، پیام‌های پرقدرتی از حمایت و همبستگی با مردم غزه و فلسطین ارسال کنند.

حجت‌الاسلام کیانی عنوان کرد: پایداری و مقاومت مردم فلسطین در برابر تجاوزات دشمنان، الهام‌بخش تمامی آزادی‌خواهان و مسلمانان در سراسر جهان است، از این رو برگزاری این نمایشگاه در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک اقدام فرهنگی مهم در راستای ترویج آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از ملت‌های مظلوم محسوب می‌شود، نمایش آثار هنری در این نمایشگاه علاوه بر اینکه نمایانگر مظلومیت مردم فلسطین است، از سوی دیگر از هویت اسلامی و ایرانی ما نیز دفاع می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: امروز دشمنان اسلام سعی دارند تا با حمله به فرهنگ‌ها، هویت‌ها و اعتقادات مسلمانان، افکار عمومی جهان را به نفع خود تغییر دهند، اما ایران اسلامی با استفاده از هنر و فرهنگ، این توطئه‌ها را خنثی کرده و ثابت کرده که همواره در کنار مظلومان و به ویژه مردم فلسطین خواهد بود، این نمایشگاه تنها یک اقدام فرهنگی نیست، بلکه تجلی روحیه ایستادگی و وحدت امت اسلامی در برابر دشمنان است.

معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی‌های ارتش در منطقه اصفهان تصریح کرد: این حرکت فرهنگی با همکاری هنرمندان برجسته کشور و نهادهای فرهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نشان‌دهنده هم‌افزایی هنر و جهاد است، ما به عنوان ارتشیان اسلام، از هیچ تلاشی برای حمایت از آرمان‌های فلسطین و تقویت وحدت مسلمانان فروگذار نخواهیم کرد، لذا امید است که این رویداد فرهنگی گامی موثر در ارتقای آگاهی عمومی در خصوص ظلم‌های دشمنان فلسطین و همچنین تقویت پیوندهای فرهنگی میان ملت‌های مسلمان باشد.

نمایشگاه هنری غزه در آیینه هنرمندان ایران‌زمین در گروه ۴۴ توپخانه نزاجا برپا شد

نمایشگاه هنری غزه در آیینه هنرمندان ایران‌زمین در گروه ۴۴ توپخانه نزاجا برپا شد

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha