جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰
ارتباط با خدا و معنویت اصیل، درمانگر بسیاری از معضلات امروز بشر است

حوزه/ مدرس حوزه و دانشگاه و مشاور امور خانواده گفت: ارتباط با خدا و معنویت اصیل، درمانگر بسیاری از معضلات امروز بشر از جمله در زمینه مسایلی چون افسردگی، استرس و اضطراب است.

حجت‌الاسلام محسن جیرانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه مستقر در سی‌و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مصلای تهران با بیان این که سطح ۳ مشاوره اسلامی حوزه و دکترای قرآن و روانشناسی را دارد و در حوزه و دانشگاه نیز به تدریس و امر مشاوره می پردازد، ابراز داشت: به لطف الهی در مرکز مشاوره سماح در زمینه استعداد سنجی و امور تحصیلی به مشاوره می پردازم و در جاهای دیگر در امر مشاوره ازدواج و خانواده نیز فعال هستم.

وی افزود: یکی از نیازها این است که مشاوران بخش حوزوی به درستی معرفی شوند تا افراد با شناخت بهتری در نمایشگاه به کارشناسان مربوطه مراجعه کنند و لذا تبلیغات و اطلاع رسانی یکی از ارکان بسیار مهم و ضروری در این باره به شمار می رود.

وی همچنین یادآور شد: از سوی دیگر نیاز است که بسته های اطلاع رسانی و فرهنگی لازم به مردم در نمایشگاه در حوزه مشاوره ارایه شود چرا که بسیاری از افراد نیاز به تداوم امر مشاوره به صورت جدی و مستمر دارند که باید راهنمایی لازم به آن ها صورت گیرد.

مدرس حوزه و دانشگاه در ادامه اظهار داشت: شرایط انسان مدرن و متأثر از سبک زندگی جدید او باعث بروز مشکلات و معضلاتی همچون استرس، اضطراب و افسردگی شده و باید با بهره گیری از گنجینه بی پایان قرآن و معارف اهل بیت(ع) در مسیر درمان و علاج این معضلات همت گماشت.

وی افزود: بی شک ارتباط با خدا و معنویت اصیل، درمانگر بسیاری از معضلات امروز بشر از جمله در زمینه مسایلی چون افسردگی، استرس و اضطراب است و در این زمینه باید از ظرفیت مشاوره اسلامی و فعالان حوزوی به شکل شایسته ای بهره بُرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha