سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
برگزاری آیین ترتیل‌خوانی نوای ملکوت شبانکاره در سه سال متوالی 

حوزه/ رضایی نژاد گفت: ستاد ترتیل خوانی نوای ملکوت بخش شبانکاره طیسه سال متوالی در ماه مبارک رمضان اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، محسن رضایی نژاد رئیس ستاد ترتیل خوانی نوای ملکوت بخش شبانکاره پیش از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار داشت: اجرای این برنامه وزین فرهنگی در ماه مبارک رمضان یکی از عنایات خاصه خداوند به حقیر و سایر اعضای ستاد نوای ملکوت بخش است که برکات زیادی را زندگی شخصی و اجتماعی برجای گذاشته است.

رضایی نژاد تصریح کرد: این برنامه قرآنی توانسته یک فضای همبستگی، همدلی و تعاون و همکاری وصف ناپذیری را در بین خادمین قرآن در بخش شبانکاره ایجاد نماید که جای بسی شکرگزاری دارد.

وی به تشریح فعالیت‌های ستاد نوای ملکوت بخش و عملکرد کمیته‌های مختلف آن پرداخت و گفت: این ستاد دارای کمیته های متعددی است از جمله کمیته خادمین که مسئولیت نظم‌دهی و هماهنگی امور اجرایی مراسم را بر عهده دارد و اعضای آن با تلاش و همت خود، محیطی مناسب و معنوی برای شرکت‌کنندگان فراهم نموده‌اند.

رضایی نژاد درباره کمیته روابط عمومی این ستاد نیز ابراز کرد: این کمیته با اطلاع‌رسانی گسترده و به‌موقع، نقش مهمی در جذب مخاطبان و ترویج فرهنگ قرآنی ایفا نموده و با انتشار اخبار و تصاویر مراسم از طریق رسانه‌ ملی و شبکه‌های اجتماعی، باعث افزایش آگاهی و حضور چشمگیر مردم در برنامه شده است.

رئیس ستاد ترتیل‌خوانی نوای ملکوت بخش شبانکاره در خصوص کمیته پشتیبانی، اظهار کرد: تأمین امکانات لازم برای برگزاری هرچه بهتر مراسم، از جمله وظایف این کمیته است که منجر به نظم‌بخشی به محل برگزاری مراسم شده است.

وی با اشاره به کمیته قاریان، تصریح کرد: این کمیته با دعوت از قاریان برجسته و مستعد، سعی در ارتقای سطح کیفی مراسم داشته و باعث ایجاد انس بیشتر مردم با قرآن کریم شده است.

رضایی‌نژاد ابراز امیدواری کرد که با ادامه همکاری و همدلی میان کمیته‌ها و حمایت مردم و مسئولین در سال‌های آتی، شاهد برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم ترتیل‌خوانی «نوای ملکوت» در بخش شبانکاره باشیم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha