پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰
محکومیت جنایات گروه‌های تکفیری در سوریه و درخواست اقدام از مجامع بین‌المللی

حوزه/ مدیر اخلاق و فرهنگ معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان با انتشار بیانیه‌ای، جنایات هولناک گروه‌های تکفیری و تروریستی در سوریه را محکوم کرد و خواستار اقدام فوری مجامع بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت‌الاسلام عباس محمدی، مدیر اخلاق و فرهنگ معاونت فرهنگی تبلیغی این حوزه، در پی جنایات هولناک گروه‌های تکفیری و تروریستی در سوریه پیامی صادر کرد و خواستار اقدام فوری از مجامع بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری شد.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جنایات هولناک و غیرانسانی که توسط گروه‌های تکفیری و تروریستی در سوریه به وقوع می‌پیوندد، قلب هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد، کشتار و بریدن سر زنان، کودکان و مردم بی‌گناه، آن هم به جرم مذهب، اوج توحش و بربریت است که در سایه سکوت مجامع بین‌المللی و حمایت‌های آشکار و پنهان برخی قدرت‌ها، همچنان ادامه دارد.

ضمن محکومیت شدید این جنایات فجیع، از مجامع بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری می‌خواهیم که به وظایف خود عمل کرده و از مردم مظلوم سوریه در برابر این کشتارها و جنایات حمایت کنند.

سکوت در برابر این جنایات، لکه ننگی بر پیشانی بشریت خواهد بود، ما از همه وجدان‌های بیدار جهان می‌خواهیم که در برابر این ظلم آشکار، سکوت نکنند و صدای مظلومیت مردم سوریه را به گوش جهانیان برسانند.

امیدواریم با تلاش‌های همه انسان‌های آزاده، هر چه زودتر شاهد پایان این فجایع و برقراری صلح و آرامش در سوریه باشیم.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

عباس محمدی

مدیر اخلاق و فرهنگ معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha