شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
بازارچه نجمه خاتون در شهرستان دشتی راه‌اندازی شد

حوزه/ مدیر کانون خدمت رضوی شهرستان دشتی از برگزاری بازارچه نجمه خاتون با هدف حمایت از زنان کارآفرین و صاحبان مشاغل خانگی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، خدیجه حسینی مدیر کانون خدمت جوانان رضوی شهرستان دشتی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص برگزاری بازارچه «نجمه خاتون» در شهر خورموج اظهار داشت: پس از تجربه موفق نخستین بازارچه در دهه کرامت سال گذشته، تصمیم گرفتیم این رویداد را در ابعاد وسیع‌تری برگزار کنیم.

وی افزود: این بازارچه با هدف حمایت از زنان کارآفرین و صاحبان مشاغل خانگی راه‌اندازی شده است.

حسینی ادامه داد: بسیاری از بانوان شهر خورموج دارای مهارت‌های هنری و تولیدی هستند، اما امکان عرضه محصولاتشان را ندارند.

وی تصریح کرد: ما با برگزاری این بازارچه فرصتی را فراهم کردیم تا هنر و توانمندی این افراد به نمایش گذاشته شود و مورد حمایت قرار گیرد.

حسینی با اشاره به محل برگزاری بازارچه، ابراز کرد: این بازارچه در خانه شهید سروری مطلق برگزار شده و به یک پایگاه فرهنگی، هنری و تربیتی برای فعالیت‌های بانوان تبدیل شده است.

وی ادامه داد: امروز اولین دوره این بازارچه برگزار شد و امیدواریم با عنایت خداوند و حمایت مردم، این بازارچه به یک فرصت پایدار برای تولیدکنندگان خانگی تبدیل شود.

مدیر کانون خدمت رضوی شهرستان دشتی اظهار کرد: همچنین این بازارچه می‌تواند به نوجوانان شهر نشان دهد که با همت و تلاش، می‌توانند کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنند.

وی بیان کرد: امیدواریم بازارچه «نجمه خاتون» در آینده گسترش یابد و زمینه‌ساز ایجاد اشتغال برای زنان و نوجوانان شهر شود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha