چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶
نماز جمعه، رسانه‌ای برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده گفت: دشمنان ایران اسلامی امروز در یک جنگ ترکیبی و نرم به دنبال تغییر افکار، اندیشه‌ها و ذائقه مردم هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در مراسم تودیع و معارفه امام جمعه بخش رودخانه با اشاره به جایگاه والای نماز جمعه در اسلام، آن را یک کنگره عظیم هفتگی مؤمنانه دانست و اظهار داشت: این تریبون مهم باید نقشی محوری در روشنگری، امیدبخشی و همبستگی امت اسلامی ایفا کند.

وی حفظ وحدت و مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمن را از اولویت‌های مهم دانست و گفت: دشمنان ایران اسلامی امروز در یک جنگ ترکیبی و نرم به دنبال تغییر افکار، اندیشه‌ها و ذائقه مردم هستند، مقابله با این هجمه نیازمند آن است که همه ما به یک رسانه تبدیل شویم و با تمام ظرفیت در میدان مبارزه رسانه‌ای حاضر باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان، ضمن تأکید بر سوابق درخشان امام جمعه جدید رودخانه، در جنوب کرمان، از مردم خواست که در مسیر رشد فرهنگی و اجتماعی منطقه از امام جمعه جدید حمایت کنند.

وی ابراز کرد: این موضوع پیش از این با وزارت کشور مطرح شده و قول مساعد برای پیگیری آن داده شده است، این ارتقا گامی مهم در مسیر توسعه و آبادانی منطقه محسوب می‌شود.

در این مراسم، از خدمات حجت‌الاسلام عباسی‌ارشد امام جمعه سابق رودخانه تقدیر و حجت‌الاسلام احمدی‌نیک به عنوان امام جمعه جدید رودخانه معرفی شد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha