پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۰
زوال رژیم صهیونیستی بدون وقفه ادامه دارد

حوزه/ امام جمعه جم گفت: حرکت نزولی و رو به زوالِ رژیم صهیونیستی بدون وقفه ادامه دارد و قدس شریف در آستانه‌ آزادی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام سید علی هاشمی نژاد، امام جمعه جم در پیامی به مناسبت روز جهانی قدس، اظهار داشت: فرمایش و ابتکار بی نظیر حضرت امام خمینی رحمه الله علیه با تعیین آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس کاری بزرگ و ارزشمند بود که نور امید به پیروزی را در قلب‌های مسلمین عالم زنده کرد و عدالت خواهی و ظلم ستیزی و تسلیم ناپذیری در برابر دشمنان را به همه مسلمانان آموخت.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز همواره از ملت‌های مظلوم دنیا به ویژه مردم ستمدیده فلسطین حمایت کرده‌اند.

حجت الاسلام هاشمی نژاد گفت: روز جهانی قدس امسال از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، چرا که رژیم صهیونیستی با حمایت نظام سلطه، بی شرمانه در حال قتل عام مردم بی گناه فلسطین و پیشبرد نقشه‌های شوم خود برای تصرف کامل فلسطین است.

وی بیان کرد: آنها به دنبال حذف هویت فلسطینیان و خاموش کردن فریاد عدالت خواهی مردم جهان هستند، اما آزادگان جهان نیز به خوبی می‌دانند که حرکت نزولی و رو به زوالِ رژیم صهیونیستی بدون وقفه ادامه دارد و قدسِ شریف در آستانه‌ آزادی است.

امام جمعه جم با گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر جبهه مقاومت و مردم مظلوم و مقاوم فلسطین تاکید کرد: مردم شریف شهرستان جم را در این ماه مبارک دعوت می‌کنم تا با حضوری گسترده در اجتماع عظیم راهپیمایی روز قدس، بار دیگر به جهانیان نشان دهند که قدس شریف، پاره تن اسلام است و معامله و سازش بر سر آن، خیانتی نابخشودنی خواهد بود.

وی افزود: ما با اتحاد و یکپارچگی و با تبعیت از ولایت مطلقه فقیه حمایت قاطع خود از ملت مظلوم فلسطین اعلام می‌کنیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha